ΡεπορτάζΑρχείο

Θρήνος στην Κορινθία: Ο κεραυνός σκότωσε επιτόπου το παλικάρι μπροστά στον πατέρα του

Σοκαρισμένη είναι από το μεσημέρι της Τρίτης, η τοπική κοινότητα Μόσια Γκούρας, στην Ορεινή Κορινθία από τον ξαφνικό και άδικο χαμό 37χρονου αγρότη ο οποίος ενώ βρισκόταν στο χωράφι του, χτυπήθηκε αναπάντεχα από κεραυνό.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, πήγε στο χωράφι του στον κάμπο, μαζί με τον πατέρα του και έναν βοηθό, προκειμένου να μαζέψουν τις σανόμπαλες καθώς η βροχή θα τις κατέστρεφε και τα ζώα θα έμεναν νηστικά.

Γύρω στις δύο το μεσημέρι, ο 37χρονος είχε ανέβει στην ρυμούλκα ενός τρακτέρ και τοποθετούσε τις σανόμπαλες προκειμένου να τις κουκουλώσει για να τις προστατέψει από την έντονη βροχόπτωση.

Όλα έδειχναν πως η δουλειά τους τελειώνε, όταν ξαφνικά η περιοχή φωτίστηκε και ένας κεραυνος έπεσε πανω στο άτυχο παλικάρι, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Όταν οι υπόλοιποι είδαν τον 37χρονο Παναγιώτη πεσμένο αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν, μα ήταν αργά καθώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Το χωριό βρισκεται σε βαθιά θλίψη για τον άτυχο άνδρα για τον οποίο όλοι έχουν να θυμούνται τα καλύτερα αφού ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όλον τον κόσμο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η σύζυγός του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στον άντρα της…

Τραγωδία στη Πελοπόννησο: Κεραυνός σκότωσε νεαρό αγρότη