ΡεπορτάζΑρχείο

Νεκρός ο 22χρονος που βούτηξε στο νερό και εγκλωβίστηκε. Ολονύχτιο θρίλερ η αναζήτησή του από την ΕΜΑΚ

Νεκρός εντοπίστηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο 22χρονος νεαρός άνδρας που βούτηξε το μεσημέρι της Κυριακής στους καταρράκτες στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας και αγνοείτο για πολλές ώρες.

Πέντε δύτες σάρωσαν το βυθό με καταδυτικό εξοπλισμό και λέμβο από την 1η ΕΜΑΚ, ενώ συνέδραμαν και έξι πυροσβέστες με 3 οχήματα από την Π.Υ Γαργαλιάνων.

Ο νεαρός εγκλωβίστηκε στη λίμνη όταν βούτηξε για να κολυμπήσει. Ένας φίλος του που βρισκόταν μαζί ειδοποίησε την πυροσβεστική, όταν διαπίστωσε ότι ο νεαρός για αρκετή ώρα δεν είχε βγει στην επιφάνεια.

Από την πυροσβεστική ανακοινώθηκε στη 1.15 μετά τα μεσάνυχτα ότι «Νεκρό εντοπίστηκε το άτομο στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας μετά από επιχείρηση εντοπισμού του από δυνάμεις της Υπηρεσίας μας».

Tο Πολυλίμνιο είναι ένα σύμπλεγμα από πολλές λίμνες οι οποίες λόγω του ανώμαλου εδάφους δημιουργούν Λίμνες και καταρράκτες.

Το 2016 είχε σκοτωθεί στην ίδια περιοχή μία 24χρονη κοπέλα από την Πάτρα και είχε τραυματιστεί μία ακόμα συνομήλικη φίλη της, όταν έγινε κατολίσθηση βράχων. Στο χώρο βρισκόταν πολύς κόσμος, όπου απολάμβανε το φυσικό τοπίο, όταν ξαφνικά ξεκίνησε πολύ δυνατή βροχή. Οι δύο γυναίκες έκαναν πεζοπορία.