ΡεπορτάζΑρχείο

Ποιά ήταν η μυστηριώδης γυναίκα που είδαν στο Ναύπλιο με μαγιό;

Ακόμα αγνοείται η 65χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε στη Νέα Κίο καθώς είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα. Προς στιγμήν αναθάρησαν οι ελπίδες ότι μπορεί να βρεθεί ζωντανή όταν κάποιοι ανέφεραν πως την είδαν σε κατάστημα του Ναυπλίου και μάλιστα βγήκαν και φωτογραφίες της στη δημοσιότητα μήπως κάποιοι την έχουν δει.

Σύμφωνα με πληροφορίες όντως μία γυναίκα εθεάθη να μπαίνει σε φούρνο του Ναυπλίου με μαγιό και σέρνοντας κάποιες νάιλον τσάντες, ενώ η ίδια ζήτησε πληροφορίες από περαστικούς για το πως θα πάει στο Ναύπλιο, ενώ ήδη βρισκόταν εκεί. Η ίδια έμοιαζε χαμένη και συνειρμικά κάποιοι υπέθεσαν ότι μπορεί να είναι αυτή καθώς είχε κοινά χαρακτηριστικά με την αγνοούμενη.

Εξαφανισμένη στη Νέα Κίο

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως συγγενείς της αγνοούμενης εντόπισαν την συγκεκριμένη γυναίκα από υλικό κάμερας από κατάστημα, και διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για την αγνοούμενη αλλά για κάποια άλλη.

Κορυφώνεται η αγωνία για την αγνοούμενη στη Νέα Κίο (Vid)

Οι έρευνες σταμάτησαν με το που έπεσε το σκοτάδι και συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας. Όσο περνά ο χρόνος οι ελπίδες λιγοστεύουν, με τους λιμενικούς να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια, χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο για τον εντοπισμό της.