ΕκδηλώσειςΑρχείο

Έλα και ράγισε τον κόσμο μου! Η Βιολέτα Ίκαρη για μία μοναδική εμφάνιση στο Τολό

Η Βιολέτα Ίκαρη, μετά τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων, τη σαιζόν που μας πέρασε, δίπλα στην Ελένη Βιτάλη και τους ΤΖΟΥΜ, που συζητήθηκαν πολύ, πήραν εξαιρετικές κριτικές, και την έκαναν να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από τον κόσμο, παρουσιάζει την προσωπική της παράσταση με τίτλο «Με τον ήχο της καρδιάς», σε διάφορους χώρους της Ελλάδας.

Η Βιολέτα Ίκαρη, έχοντας στα χέρια της, την ολοκαίνουργια πρώτη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου», ταξιδεύει στην Ελλάδα , παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα, γεμάτο από τραγούδια, που έχουν μέσα τους τον ήχο της καρδιάς.

Η Βιολέτα Ίκαρη στο Τολό

Μια παράσταση, φτιαγμένη για να τραγουδήσουμε μαζί της από την αρχή μέχρι το τέλος και να συναντηθούμε με τα καινούργια της τραγούδια, κάποια από τα οποία έχουν ήδη αγαπηθεί και έχουν φτάσει στα χείλη μας, όπως το «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου», «Το μαύρο», «Σειρήνα» και το «Ζητείται άνθρωπος».

 

Πολύτιμοι συνοδοιπόροι της επί σκηνής, η μόνιμη πια παρέα των εξαίρετων μουσικών που απαρτίζουν την μπάντα που εξέπληξε τον κόσμο, με τον ήχο, το αίσθημα και το λυρικό δυναμισμό της:

Dasho Kourti: Ακορντεόν
Δημήτρης Σίντος: Πιάνο – Μπάσο
Χρήστος Σκόνδρας: Μπουζούκι, Λαούτο
Επιμέλεια προγράμματος: Κυριακή Αιλιανού
Οργάνωση παραγωγής: Φόρμιγγα Αrt- Artonica Production

Την Τετάρτη το βράδυ, 3 Ιουλίου, στο Briki Live Music Stage στο Τολό (Επαρχιακή Οδός ναυπλίου Τολού). 

Η Βιολέτα Ίκαρη στο Τολό