ΨυχαγωγίαΑρχείο

Τί έκανε στο Ναύπλιο η Μαριάννα και με ποιόν συναντήθηκε;

Η Μαριάννα Λάτση είναι δεν είναι μόνο φανατική λάτρης του Ναυπλίου, όπου συχνά έρχεται με το γιοτ στο λιμάνι, αλλά και ενός συγκεκριμένου καταστήματος που συνεχώς επισκέπτεται.

Η κα Λάτση βρισκόταν στο Ναύπλιο το βράδυ της Κυριακής με την παρέα της. Βγήκε από το σκάφος, περπάτησε στην πόλη ως απλή επισκέπτης και κατέληξε στο αγαπημένο της  3sixty, στην παλιά πόλη.

Τί έκανε στο Ναύπλιο η Μαριάννα και με ποιόν συναντήθηκε;

Για πέμπτη φορά επισκέπτεται το γνωστό bar, γευματίζοντας στο ξεχωριστό παλιό αρχοντικό που φημίζεται για την διακόσμηση και την υψηλή αισθητική του, τα πολύ υψηλά ποιοτικά standard του, την άψογη εξυπηρέτησή του.

Μάλιστα η κα Λάτση, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον έναν εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος Περικλή Μπελίτσο, φωτογραφήθηκε μαζί του.

Ο κος Μπελίτσος μάλιστα, σχολίασε σχετικά:

«Ευχαριστούμε πολύ την κ. Μαριάννα Λάτση που για ακόμη μια φορά προτίμησε το @3sixty.grill για να δειπνήσει με την παρέα της και μας τίμησε με την παρουσία της! Εις το επανιδείν».

Να σημειωθεί ότι το 3sixty είναι σημείο αναφοράς για αυτούς τους ανθρώπους και συχνά περνούν από εκεί λαμπερές προσωπικότητες.