ΠολιτικήΑρχείο

Σκουρλέτης από το Άργος: Ποιό είναι τελικά το πρόγραμμα της ΝΔ

Στους κεντρικούς δρόμους του Άργους περπάτησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πάνος Σκουρλέτης, όπου είχε επαφές με πολίτες και την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους και να συζητήσει τα προβλήματά τους.

Στο πλευρό του οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα και αρκετά στελέχη του κόμματος.

Σκουρλέτης Άργος

Σκουρλέτης Άργος

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη πόλη, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ερωτηματικά αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΔ, και συγκεκριμένα για την ασφάλιση, την υγεία, την παιδεία και την ασφάλεια, καθώς όπως είπε για κάθε πέντε που θα φεύγουν από το δημόσιο, ένας θα έρχεται.

Παράλληλα εστίασε στις διαφορές των προγραμμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Εμείς παρουσιάζουμε ένα εφαρμόσιμο πρόγραμμα με στοχευμένες ελαφρύνσεις, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία που προτείνει φοροαπαλλαγές για λίγους».

«Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να μετατρέψει τα δημόσια αγαθά σε εμπορεύματα. Και αυτοί που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά είναι όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης, επικεντρώνοντας στο νεοφιλελεύθερο χαρακτήρα που παρουσιάζει το πρόγραμμά της, το οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα οδηγήσει σε συρρίκνωση του δημόσιου τομέα και ενίσχυση του ιδιωτικού.

Σκουρλέτης Άργος

Σκουρλέτης Άργος

Ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι το μεγάλο διακύβευμα αν έρθει η ΝΔ στην εξουσία θα είναι το ασφαλιστικό, για το οποίο δεν έχει κάνει κουβέντα, γιατί «πρόθεση της είναι η ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης», όπως είπε. Παράλληλα έκανε λόγο για βελτίωση της οικονομίας επί ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως η ΝΔ εκπροσωπεί μόνο τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

Κατά την ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο του Άργους εξέφρασε την πεποίθηση πως το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου δεν θα έχει σχέση με αυτό των ευρωεκλογών και κάλεσε τους πολίτες να θυμηθούν, να συγκρίνουν και να κάνουν τις επιλογές τους. 

Χαιρετισμούς κατά την εκδήλωση απηύθυναν και οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας του κόμματος. Ο Γιάννης Γκιόλας, ο Γιώργος Γαβρήλος, ο Πάνος Νικολαράκος, η Μαρία Καρασταμάτη και η Βιβή Σκούρτη.

Σκουρλέτης Άργος

Σκουρλέτης Άργος

Σκουρλέτης Άργος

Σκουρλέτης Άργος

Σκουρλέτης Άργος

Σκουρλέτης Άργος

Σκουρλέτης Άργος

Σκουρλέτης Άργος