ΠολιτικήΑρχείο

Θρίλερ με Γκιόλα – Γαβρήλο και Πουλά – Μανιάτη, για δεύτερη και τρίτη έδρα

Στο αποκορύφωμα αυτή την ώρα η αγωνία στα επιτελεία των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, αφού τα ποσοστά των υποψηφίων παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της καταμέτρησης.

Μέχρι στιγμής παρακολουθώντας τα επίσημα αποτελέσματα που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών, ανάλογα με τις περιοχές που ολοκληρώνεται η καταμέτρηση της σταυροδοσίας, παραμένει άγνωστο ποιοι θα μπουν στη βουλή από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, εφόσον φυσικά κλειδώσει οριστικά η δεύτερη και τρίτη έδρα σε αυτά τα κόμματα.

Αυτή την ώρα στα 93 από τα 222 εκλογικά τμήματα (41,89 %) από το ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Γιάννης Γκιόλας με 461 σταυρούς, ενώ τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Γιώργος Γαβρήλος, με 391 σταυρούς.

Αντίστοιχα στο ΚΙΝΑΛ στον ίδιο αριθμό εκλογικών τμημάτων προηγείται αυτή την ώρα ο Ανδρέας Πουλάς με 402 σταυρούς, έναντι των 323 σταυρών του Γιάννη Μανιάτη.

Ασφαλής δείχνει να είναι από τη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Ανδριανός ο οποίος αυτή την ώρα συγκεντρώνει 1.246 σταυρούς, έναντι της Σόνιας Ταντάρου – Κρίγκου, που ακολουθεί με 739 σταυρούς.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ