ΕκδηλώσειςΑρχείο

26 & 27 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Κίο

Το καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ της Αργολίδας, η ΛελέΚιος Φιέστα 2019, επιστρέφει για 4η χρονιά στον θρυλικό Πελαργό στη Νέα Κίο. 

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου ένα σαρωτικό line up με μερικά από τα καλύτερα συγκροτήματα στο είδος τους. Οι ηγέτες της αθηναϊκής underground rock σκηνής Nightstalker μοιράζονται την αυθεντική rocknroll τρέλα τους με τους πρωτοπόρους της μίξης της παραδοσιακής μουσικής με τον stoner ήχο Villagers of Ioannina City.

Οι Deaf Radio με τις πρωτότυπες psychrock συνθέσεις τους, μας παρουσιάζουν γιατί θεωρούνται από πολλούς η καλύτερη ανερχόμενη μπάντα, ενώ οι Solarmonkeys σε grunge ρυθμούς και οι DesertMonks με progressive rock ήχο σπάνε rock στερεότυπα και ανοίγουν αυτή την μεγάλη γιορτή.

ΛελέΚιος Φιέστα

Το Σάββατο 27 Ιουλίου έρχεται η σειρά του μοναδικού Γιάννη Χαρούλη. Ο χαρισματικός ερμηνευτής μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε. Ελάτε να ζήσουμε από κοντά μια νύχτα μαγική από αυτές που πάντοτε καταλήγουν σε ένα μεγάλο ξεφάντωμα, μια τεράστια γιορτή και … πάντοτε soldout!

Την βραδιά ανοίγουν τα καταπληκτικά Kadinelia. Αυτά τα υπέροχα ταξιδιάρικα πουλιά, μας συστήνουν το ιδιαίτερο πολύγλωσσο μουσικό τους πείραμα- μια ωδή στην απόλυτη ελευθερία και τον έρωτα – μέσα από τσιγγάνικους, κάντρι, μπλούζ, funk αλλά και νησιώτικους ρυθμούς!

ΛελέΚιος Φιέστα

Παρασκευή 26 Ιουλίου

VILLAGERS OF IOANNINA CITY
NIGHTSTALKER
DEAF RADIO
SOLARMONKEYS
DESERTMONKS

Σάββατο 27 Ιουλίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
KADINELIA

ΛελέΚιος Φιέστα

Ημερομηνία: 26/07/2019 και 27/07/2019

Πόρτες: 19.00

Τοποθεσία:Εργοστάσιο «Πελαργός», 4ο χλμ. παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου

Eισιτήρια: 

  • Παρασκευή 26/07: Προπώληση: 11€ (τα πρώτα 700 εισιτήρια) | Γενική είσοδος: 13€
  • Σάββατο 27/07: Προπώληση: 13€ (τα πρώτα 700 εισιτήρια, έχουν απομείνει ελάχιστα) Γενική Είσοδος : 15€
  • Εισιτήρια διημέρου: 22€