ΕκδηλώσειςΑρχείο

Πρόβα και πάμε: Η Νικόλ Σαραβάκου «βάζει γκολ» στο Briki Live Music Stage

Η κόρη του θρύλου των γηπέδων Δημήτρη Σαραβάκου και της γνωστής στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου από μικρή είχε δείξει την αγάπη της για τη μουσική, αν και καμιά φορά έπαιζε μπάλα με τον πατέρα της, Δημήτρη Σαραβάκο. Από τα επτά της έπαιζε ντραμς, ασχολήθηκε με το πιάνο και την κιθάρα, ενώ μεγαλώνοντας παρακολούθησε μαθήματα χορού και φωνητικής.

Νικόλ Σαραβάκου

Η Νικόλ Σαραβάκου είναι μια νέα και χαρισματική ερμηνεύτρια με ήδη πολλές σπουδαίες συνεργασίες και sold out εμφανίσεις στο ενεργητικό της. Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο Briki Live Music Stage στην Επαρχιακή Οδό Ναυπλίου – Τολού, παρουσιάζοντας δικές της επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία και από την δισκογραφία των αγαπημένων της ερμηνευτών και δημιουργών.

Οι καλοκαιρινές της συναυλίες έχουν τον τίτλο «Πρόβα και πάμε», που είναι και ο τίτλος του πρώτου της προσωπικού δίσκου. Τα τραγούδια είναι δικές της επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία και από την δισκογραφία των αγαπημένων της ερμηνευτών και δημιουργών. Ένα ταξίδι μπρος και πίσω στο χρόνο μέσα από τον αυθορμητισμό, την θεατρικότητα και τη φρεσκάδα της νεαρής ερμηνεύτριας.Μια βόλτα με ανεβασμένες ταχύτητες αλλά και με νοσταλγικά σταματήματα ανάμεσα στα ακούσματα και στις εποχές. Από τον Τσιτσάνη και τον Χιώτη, στον Μάλαμα και τον Κραουνάκη, στον Παπακωνσταντίνου και τον Λειβαδά. Τραγούδια αγαπημένα ειπωμένα αλλιώς και με πολύ ξεχωριστές ερμηνείες.

Είσοδος με κράτηση (27520 59000) 10€
Είσοδος χωρίς κράτηση 15€