ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Το τηλέφωνο του Δήμου Ναυπλιέων για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων

Με αφορμή την τήρηση των κανόνων για την εύρυθμη λειτουργία της αποκομιδής των απορριμμάτων ο Δήμος Ναυπλιέων παραθέτει το τηλέφωνο επικοινωνίας για όσους έχουν ογκώδη αντικείμενα που δεν χωρούν στους κάδους, και τα οποία δεν μπορούν να μαζέψουν τα απορριμματοφόρα. 

Η περισυλλογή τους από την υπηρεσία καθαριότητας θα γίνεται μετά από επικοινωνία στο τηλέφωνο 2752021761.

Σκουπίδια Τολό

Επίσης στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Δήμος Ναυπλιέων, σημειώνει:

«Το Τολό είναι η πιο τουριστική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων. Ο τρόπος που φερόμαστε σε κάθε τετραγωνικό αυτού του τόπου πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός.

Ο επισκέπτης μεταφέρει εικόνες και εμείς θέλουμε οι εικόνες αυτές να είναι οι καλύτερες. Εκτός από την καθαριότητα των δρόμων ο τρόπος με τον οποίο βγάζουμε τα απορρίμματα είναι εξίσου σημαντικός. 

Σκουπίδια Τολό

Ξέροντας ότι τα σαββατοκύριακα θα ακολουθήσει μεγάλη τουριστική κίνηση, δεν είναι δυνατόν Παρασκευή βράδυ, Σάββατο βράδυ να υπάρχουν ογκώδη αντικείμενα δίπλα στους κάδους, είτε αυτά λέγονται έπιπλα είτε στρώματα είτε ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. 

Ας καλέσουμε την υπηρεσία καθαριότητας για να έρθουν και να πάρουν αυτά τα αντικείμενα από το σπίτι μας η από την επιχείρηση μας».