ΚοινωνίαΑρχείο

Από το μεροκάματο του τρόμου στον θάνατο – Έρμαιο του κάθε ασυνείδητου οι ντελιβεράδες

Μετά από έναν τιτάνιο αγώνα στα νοσοκομεία για να κερδίσει τη ζωή του, ο Σάκης Παπαγεωργόπουλος μετακόμισε τελικά στην γειτονιά των αγγέλων, παλεύοντας εδώ και 10 περίπου μήνες, από εκείνη τη νύχτα της 15ης Νοεμβρίου όπου ένας ασυνείδητος οδηγός τον παρέσυρε και τον άφησε αβοήθητο.

Ο νεαρός ντελιβεράς, ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο της διανομής, βρισκόταν έν ώρα εργασίας όταν στο ύψος του Σκλαβενίτη, στο Άργος, ένα αυτοκίντο έπεσε πάνω του, τον τραυμάτισε σοβαρά και τον εγκατέλειψε στο σημείο, αφήνοντάς τον να ψυχοραγεί.  

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ατύχημα με εργαζόμενο στον χώρο της διανομής, και άσχετα με το ποιός είναι υπεύθυνος κάθε φορά που έχουμε τέτοια περιστατικά, θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι αυτά τα παιδιά καλούνται να δουλέψουν πολλές ώρες κάτω από αντίξοες συνθήκες και αρκετές φορές υπό πίεση, με αποτέλεσμα να επέρχεται κόπωση και νεύρα, που σε συνδυασμό με την απρόσεκτη οδήγηση ένθεν κακείθεν, αυξάνει την πιθανότητα πρόκλησης τροχαίου. Παράλληλα δεν τηρούνται πάντα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις στα μηχανάκια που χρησιμοποιούνται δεν τους έχει γίνει η απαιτούμενη συντήρηση.   

Ο 31χρονος Σάκης που ήταν επίσης και εν ενεργεία διαιτητής ποδοσφαίρου, το απόγευμα της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Εκτός από την χθεσινή συλληπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, ανάλογα μηνύματα είχαμε σήμερα από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας.

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας 
«Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας συναδέλφου Θεοδοσίου (Σάκη) Παπαγεωργόπουλου για τον άδικο χαμό του».

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας
«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού διαιτητή Θεοδόση Παπαγεωργόπουλου.Η μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια, θρηνεί μια ακόμη απώλεια. Καλό Παράδεισο Σάκη…»