ΚοινωνίαΑρχείο

Πυρκαγιά κοντά σε ξενοδοχείο στο Τζέμι Κρανιδίου

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα, Σάββατο και ώρα 8:00 το πρωί, στην περιοχή «Τζέμι» Κρανιδίου, πλησίον του ξενοδοχείου Γαλαξίας. Η άμεση επέμβαση των ανδρών του Πυροσβεστικού κλιμακίου Ερμιονίδας, έθεσε την πυρκαγιά υπό έλεγχο, αποτρέποντας την εξάπλωση της, κόντρα στους ισχυρότατους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή την ώρα εκείνη.

Στο σημείο έσπευσαν, πλήθος εθελοντών, κατοίκων καθώς και ιδιωτικά βυτιοφόρα νερού, που ενίσχυσαν το έργο της Πυροσβεστικής. Την ασφαλή κυκλοφορία στην γύρω περιοχή συντόνιζαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας.

Πυρκαγιά στο «Τζέμι» Κρανιδίου

Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας, έδρασε άμεσα και στην περιοχή έσπευσαν μηχανήματα έργου, ιδιωτικά βυτιοφόρα νερού καθώς και το εξοπλισμένο με σύστημα πυρόσβεσης όχημα που διαθέτει ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Τσαμαδός Ιωάννης, Μερτύρης Ιωσήφ και Μπίμπας Αριστείδης, έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, όπου συνεργάστηκαν στον συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Μικρής έκτασης πυρκαγιά, αντιμετωπίστηκε και χθες, στην περιοχή «Αυλώνα».

Πυρκαγιά στο «Τζέμι» Κρανιδίου

 Οι πολίτες και επισκέπτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την εκδήλωση κάθε είδους πυρκαγιάς.