ΑθλητισμόςΑρχείο

Η Επίδαυρος προορισμός για εκατοντάδες τριαθλητές

Σχεδόν 50% περισσότερες συμμετοχές από πέρυσι και ακόμα περισσότεροι επισκέπτες βρέθηκαν στην Επίδαυρο για το Τρίαθλο το οποίο διεξήχθη με επίκεντρο την Αρχαία Επίδαυρο το σαββατοκύριακο 14 & 15 Σεπτεμβρίου. 

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης: «Το Epidavros action 2019 έφτασε στο τέλος του!!! Εκατοντάδες αθλητές, σχεδόν 50% περισσότερες συμμετοχές από πέρυσι και ακόμα περισσότεροι επισκέπτες! Σε δύσκολες αθλητικές συνθήκες λόγω καιρού αλλά με επιμονή και μεγάλη διάθεση! Η πρώτη ουσιαστικά μεγάλη εκδήλωση της νέας δημοτικής αρχής, με ότι αυτό συνεπάγεται! Σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο για όλους! Άμεσα θα γίνει αποτίμηση της εκδήλωσης ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για το Epidavros action 2020!».

Επίδαυρος Τρίαθλο

«Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές, οι οποίοι είναι η ραχοκοκαλιά του 2ημερου, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθει αυτό το αθλητικό event από όλα τα πόστα που βρίσκονται (αστυνομία, λιμενικό, υπηρεσίες του Δήμου, ερυθρό Σταυρό τμήμα Ναυπλίου και πολλούς πολλούς ακόμα)!!!», συμπληρώνει ο δήμαρχος.

Και καταλήγει: «Η εταιρεία why not αποδεικνύει σε κάθε εκδήλωση ότι ο επαγγελματισμός είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία! Και του χρόνου με υγεία και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές!!!»

Επίδαυρος Τρίαθλο