ΡεπορτάζΑρχείο

Τρολάρουν το δήμο Ναυπλίου με τα σκουπίδια

Τρέχει και δεν φτάνει ο δήμος Ναυπλίου μπας και κάποια μέρα η πόλη αλλάξει όψη και είναι καθαρή. Κάποιοι όμως απ΄ ότι φαίνεται έχουν αντίθετη άποψη.

Και την ώρα που φεύγουν τα συνεργεία καθαριότητας, από πίσω ξαναπετούν ογκώδη σκουπίδια, τα οποία σημειωτέον δεν μπορούν να μαζευτούν απ΄ τα σκουπιδιάρικα, αλλά από άλλα φορτηγά αυτοκίνητα. Για να γίνει αυτό, οφείλουν οι ίδιοι οι πολίτες να τηλεφωνούν στο δήμο, όταν πρόκειται να βγάλουν στο δρόμο ογκώδη αντικείμενα για πέταμα.

Τρολάρουν το δήμο Ναυπλίου με τα σκουπίδια

Χαρακτηριστική είναι η αγανάκτηση του διαχειριστή κοινωνικού δικτύου του δήμου (Κάθε Μέρα Δήμος Ναυπλιέων), που η θεματολογία του είναι κυρίως η καθαριότητα:

Νέα Πολιτεία… τα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν, πήραν τα ογκώδη δίπλα από τους κάδους. 
Δείτε τις φωτό, δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο ημέρες… Κάποιοι θεώρησαν σωστό χωρίς να ειδοποιήσουν να ξαναβγάλουν ογκώδη (2752 0 21761)…
Πίσω από το στρατόπεδο στη διασταύρωση για Προφήτη Ηλία, φορτηγό, τσάπα και δύο υπάλληλοι απασχολήθηκαν για να μαζέψουν τα ογκώδη που κάποιος είχε πετάξει χωρίς να ειδοποιήσει (2752 0 21761)…
Τα μάζεψαν…κοιτάξτε μετά τι έγινε πάλι.
Πάλι ογκώδη χωρίς να ειδοποιηθεί ο Δήμος μας και το τμήμα καθαριότητας (2752 0 21761).
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εμείς ζούμε σε αυτό το μέρος και τα παιδιά μας…
Επαναλαμβάνουμε το τηλ για τα ογκώδη που θέλετε να βγάλετε..2752 0 21761..Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους δημότες όμως που κάνουν χρήση του αριθμού και μας βοηθούν στο έργο μας.

 

Τρολάρουν το δήμο Ναυπλίου με τα σκουπίδια