ΡεπορτάζΑρχείο

Ντου της αστυνομίας στη Νέα Κίο μετά τον σάλο

Η νέα υπόθεση ληστείας της ηλικιωμένης μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών θορύβησε τις αστυνομικές αρχές που μετά τον σάλο που ξέσπασε στα ΜΜΕ αποφάσισαν να κάνουν έφοδο σε καταυλισμούς Ρομά σε Νέα Κίο και Ναύπλιο προκειμένου να κατευνάσουν την οργή των κατοίκων του χωριού για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά ωμής βίας και κλοπών που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή από τους παραβατικούς.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ και η ασφάλεια Ναυπλίου μπήκαν σε καταλύματα και ερεύνησαν για κλοπιμαία, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση εκκρεμών υποθέσεων.

Να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Ρομά που γρονθοκόπησε και έκλεψε μια ηλικιωμένη γυναίκα χθες στην Νέα Κίο. Ο θρασύτατος κλέφτης ήταν σεσημασμένος καθώς έχει καταδικαστεί και για άλλες υποθέσεις.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του έπειτα από περιγραφές κατοίκων και της ίδιας της παθούσας που αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που την ξυλοφόρτωσε για να της πάρει το χρυσαφικό που φορούσε στο λαιμό της. 

Να υπενθυμίσουμε πως κάτοικοι της Ν. Κίου, προγραμματίζουν συγκέντρωση στη πλατεία του χωριού την Τετάρτη για να συζητήσουν το φλέγον θέμα της παραβατικότητας των Ρομά.

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Νέα Κίο: Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη μέση του δρόμου!

Φώτο αρχείου