ΡεπορτάζΑρχείο

Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα στη Δαλαμανάρα – Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 33χρονος

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο που συνέβη στον δρόμο Άργους – Ναυπλίου, στην Δαλαμανάρα.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας, και προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια πάνω σε τσιμεντένια κολώνα που βρίσκεται σε παλιό βενζινάδικο απέναντι από την πλάστιγγα, κοντά στο κατάστημα Jumbo.

Από τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με την κολώνα σκοτώθηκαν ο 33χρονος οδηγός, Ρομά από τη Νέα Κίο και ο 18χρονος συνοδηγός, κάτοικος Άργους.

Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα στη Δαλαμανάρα - Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 33χρονος

Χαρακτηριστικό που μαρτυρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης είναι ότι αρκετά εξαρτήματα της μηχανής του αυτοκινήτου εκτοξεύτηκαν και εντοπίστηκαν από την άλλη πλευρά του δρόμου.

Το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο παρέλαβε τις δύο σορούς, ενώ η τροχαία Άργους διεξάγει έρευνα για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα στη Δαλαμανάρα - Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 33χρονος

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν: 

«Σήμερα (26.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 5ο  χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους – Ναυπλίου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, αρχικά εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε εν στάση εβρισκόμενο περιπολικό όχημα της Δ.Α. Αργολίδας, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως εξετράπη δεξιά, προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στύλο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου και του 18χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους- Μυκηνών».

Η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα στη Δαλαμανάρα - Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 33χρονος

Διαβάστε Επίσης: E.Δ.Ε. κατά των αστυνομικών που στάθμευσαν το περιπολικό στο σημείο του τροχαίου στη Δαλαμανάρα