ΚοινωνίαΑρχείο

Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης στη Μάνη: «Η μαμά ήταν εκεί την ώρα που με βίαζε!» (Video)

Φρίκη προκαλούν τα όσα ισχυρίστηκε το 12χρονο κοριτσιού που φέρεται να υπήρξε θύμα βιασμού από ιερέα στην Ανατολική Μάνη και άλλο ένα κοντινό της πρόσωπο. 

«Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί», ανέφερε στην κατάθεσή του το 12 χρονο κορίτσι.

Το κορίτσι αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε: «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε το η μικρή σοκάρωντας ακόμα και τους αστυνομικούς.

Η μητέρα του κοριτσιού όταν κλήθηκε για κατάθεση αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε.

«Κοινό μυστικό» ήταν, σύμφωνα πάντα με το Star, στα χωριά της ανατολικής Μάνης η «περίεργη» συμπεριφορά του ιερέα, κυρίως λόγω… αλκοόλ, καθώς αρκετές φορές τον έβλεπαν μεθυσμένο.

Φρίκη στη Μάνη: Ποιόν καίει η μητέρα της 12χρονης – Εμπλέκεται ο παππούς; (Video)

Ο ιερέας αρνείται ότι ασέλγησε στο παιδί, με την απολογία του στην ανακρίτρια να διαρκεί 1,5 ώρα. Η μεγάλη κόρη του, αλλά κι ο αδερφός της 12χρονης είναι στο πλευρό του.

Οι Αρχές έχουν στα χεριά τους ακόμη μια κατάθεση ενός γείτονα του ιερέα, αλλά και των παιδοψυχολόγων του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Το δεύτερο άτομο που κατηγορείται για την ασέλγεια στο 12χρονο κορίτσι, θα κληθεί να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.