ΡεπορτάζΑρχείο

Αλλάζει κατεύθυνση η Ζωγράφου

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται από το τοπικό συμβούλιο Άργους και σε αυτά αρκετά έργα έχουν την σφραγίδα του Ανδρέα Σαρρή.

Μετά τις αλλαγές στην πλατεία εθνοσυνέλευσης,  την αντικατάσταση φωτιστικών στους δρόμους του Άργους κλπ, ήρθε η ώρα να μετατραπεί η Ζωγράφου σε κάθοδο προς την λαϊκή αγορά και η Πολυγένους σε άνοδο.

Διασταύρωση Ζωγράφου Γούναρη

Αυτό θα διευκολύνει μεγάλο μέρος των κατοίκων που έπρεπε να πάνε μέσω Περούκα στο κέντρο της πόλης αλλά και τις επιχειρήσεις επί της Πολυγένους και Ζωγράφου. Ειδικά η Πολυγένους αποκτά ξανά πρόσβαση από την Λαϊκή αγορά. Εξ άλλου είναι αυτονόητο πως ένας δρόμος όταν ένας δρόμος είναι άνοδος ο αμέσως παράλληλος γίνεται κάθοδος. Θα ακολουθήσουν η Κανελλοπούλου και η Δανοπούλου.

Ένα άλλο μέτρο που θα σταματήσει τις αντεγκλήσεις μεταξύ γειτόνων και διερχομένων στα στενά της Φορονέως είναι η μονοδρόμησή τους.

Οδός Δαγρέ

Ήδη οι κάτοικοι της Δαγρέ ζητούν την μονοδρόμηση μέρους του δρόμου προς την Γούναρη ( το άλλο τμήμα θα είναι άνοδος μέχρι τον χώρο πίσω από το ορφανοτροφείο) και αναμένονται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Οδός Δαγρέ