ΠολιτικήΑρχείο

Επίθεση Αχτσιόγλου στην κυβέρνηση από το Ναύπλιο

Θετική ήταν η ανταπόκριση των στελεχών και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο κάλεσμα της αποψινής εκδήλωσης με την πρώην υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου και τον Γιάννη Γκούτση

Στην πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Πάρε τον Σύριζα στα χέρια σου – Μια νέα σχέση με την πολιτική», χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Αργολίδας του κόμματος Γιάννης Γκιόλας.

Η Έφη Αχτσιόγλου στο Ναύπλιο

«Είναι επείγον να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζικό. Κάνουμε κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό πολίτη να συμμετέχει. Καταρχάς, σε κάθε δημοκράτη ο οποίος δεν ανέχεται την ακροδεξιά λαίλαπα» υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η πρώην υπουργός επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας πως υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος ενός σκληρού δεξιού Κράτους, η απόλυτη προσπάθεια ελέγχου της δημόσιας ζωής από τη ΝΔ και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Θέλει να ελέγχει τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Έκανε λόγο για «αυταρχική δεξιά νεοφιλελεύθερη διακυβέρνηση», κατακεραυνώνοντας τα ΜΜΕ που η ίδια κρίνει πως προστατεύουν την κυβέρνηση. 

Η Έφη Αχτσιόγλου στο Ναύπλιο

Για το μεταναστευτικό επισήμανε πως οι τρείς μήνες αδράνειας της κυβέρνησης συνέβησαν για να δικαιολογήσουν την στάση που ακολουθούσαν, σε αντιδιαστολή με όσα διαμήνυαν σαν αντιπολίτευση, με σκοπό να μη δυσαρεστήσει τα ακροδεξιά ακροατήρια που απευθύνθηκε «Οι 5.000 πρόσφυγες επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν τώρα 16.000», σημείωσε.