ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

«Ψήλωσαν» τον Στεφανή στο Ναύπλιο, λόγω ΚΕΜΧ

Η κεκτημένη ταχύτητα να προλάβει ο δήμος Ναυπλίου αυθημερόν το ρεπορτάζ των Μέσων Ενημέρωσης για την επιτυχή έκβαση της συνάντησης του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, ώστε να δημοσιοποιηθεί έγκαιρα η ικανοποίηση του δημάρχου Δ. Κωστούρου, για την παραχώρηση του ΚΕΜΧ στην περιφέρεια, ήταν προφανώς η αιτία του λάθους.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής αναβαθμίζει τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, σε υπουργό!

Και μάλιστα με περισσή ικανοποίηση τονίζεται ότι «Η δέσμευση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την παραχώρηση του στρατοπέδου του Ναυπλίου στην Περιφέρεια και τον Δήμο, σηματοδοτεί μία άλλη προοπτική για όλη την περιοχή».

Αλκιβιάδης Στεφανής

Για την ιστορία, ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι στρατηγός εν αποστρατεία και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις 9 Ιουλίου 2019. Υπηρέτησε ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού από το 2017 έως το 2019.

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δικηγόρος στο επάγγελμα, πολιτικός, βουλευτής, και πρώην υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.