ΡεπορτάζΑρχείο

Οι διαρρήκτες του Γηρυόνη χτύπησαν στην Αργολίδα

Μόλις λίγες ώρες πριν ο «Αναγνώστης Πελοποννήσου» είχε επισημάνει, επ’ ευκαιρία της συσκότισης των δρόμων στην Φορονέως, την έλλειψη αστυνόμευσης όταν βρέχει, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν διαρρήκτες χτυπώντας 2 φορές σε κεντρικότατα σημεία του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org, τα ξημερώματα της Δευτέρας, την ώρα που ο Γηρυόνης σάρωνε τα πάντα στο διάβα του, με την χρήση αγροτικού αυτοκινήτου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο ύψος της Δαλαμανάρας. Τράβηξαν με το Αγροτικό τα σιδερένια ρολά της εισόδου, αλλά δεν κατάφεραν να διαρρήξουν και την πόρτα εισόδου με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν άπρακτοι την προσπάθειά τους.

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε διάρρηξη σε κατάστημα ενδυμάτων στην οδό Κορίνθου. Αφαίρεσαν όλο το εμπόρευμα και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους δει κανείς. Υπολογίζεται ότι η δεύτερη διάρρηξη έγινε μεταξύ 3-6 το πρωί, το 3ωρο δηλαδή που δεν υπάρχει ανοιχτή επιχείρηση στην περιοχή, πράγμα που σημαίνει πως οι δράστες ήξεραν καλά τον χρόνο λειτουργίας των εγγύς επιχειρήσεων. Το συγκεκριμένο μαγαζί είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα διάρρηξης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το έγκλημα στην περιοχή του Άργους εκσυγχρονίζεται, αν λάβουμε υπ όψιν μας και την ανατίναξη του ΑΤΜ στις Μυκήνες.