ΑθλητισμόςΑρχείο

Βροχή από ρεκόρ στον Παλαμήδειο

Συνολικά 2268 άτομα συμμετείχαν σε όλα τα αθλήματα του Παλαμήδειου Άθλου την Κυριακή που μας πέρασε, αψηφώντας τον βροχερό καιρό. Αρκετά ήταν και τα ρεκόρ που επιτεύχθηκαν σε συμμετοχές και σε χρόνους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της οργανωτικής επιτροπής συμμετείχαν:

  • Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ.: Εγγεγραμμένοι: 472 – Συμμετέχοντες: 401 – Τερματίσαντες: 375
  • 10 χλμ.: Εγγεγραμμένοι: 377 – Συμμετέχοντες: 323 – Τερματίσαντες: 308
  • 3 χλμ.: 703 Εγγεγραμμένοι (422 μαθητές)
  • 1,5 χλμ.: 716 Εγγεγραμμένοι (505 μαθητές) -Γενικό Σύνολο Εγγεγραμμένων: 2.268

Περισσότεροι από 1.100 ήταν οι συμμετέχοντες εκτός νομού Αργολίδας, μεταξύ των οποίων δρομείς από Κύπρο, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ουκρανία. 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε μετά τον αγώνα: «Συγχαρητήρια σε όλους, ο Δήμος μας σε συνεργασία με τους φορείς του νομού απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι μπορούν να διοργανώσουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ο κόσμος, οι εθελοντές, η παραδοσιακή φιλοξενία, η υποδομή της διοργάνωσης, αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα του Παλαμήδειου Άθλου».

Παλαμήδειος Άθλος

Από την οργανωτική επιτροπή ανακοινώνεται επίσης ότι οι προσωπικές φωτογραφίες των δρομέων είναι ήδη έτοιμες και προς διάθεση.

Όλοι οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα με χρονομέτρηση (10χλμ.& 5χλμ.κάστρου ) μπορούν να αναζητήσουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο παρακάτω link της ENERGY photos, πληκτρολογώντας στο κουτάκι της αναζήτησης το προσωπικό τους bib number.

https://www.energyphotos.gr/2019/Road/Nafplio-Castle-Run-2019

Με την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων οι φωτογραφίες θα υπάρχουν και στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης, στην καρτέλα του κάθε δρομέα, με τυπωμένο το όνομα και τον επίσημο χρόνο του συμμετέχοντα, παράλληλα με την εκτύπωση του διπλώματος συμμετοχής.