ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πρόκληση για τον Καχριμάνη η ΔΕΥΑΝ

Τα χρέη, η ποιότητα του νερού, τα δημοτικά διαμερίσματα που υποφέρουν ακόμα από καθαρό πόσιμο νερό, η τιμή των τελών, η είσπραξη των λογαριασμών των κακοπληρωτών, τα έργα που έχουν μείνει στη μέση (πχ. κατάργηση σιδερένιου αγωγού Ακροναυπλίας) αλλά και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών είναι μερικά από τα χρόνια προβλήματα της ΔΕΥΑΝ, που καλείται να λύσει ο νέος πρόεδρος Γιώργος Καχριμάνης.

Ο ίδιος όπως φαίνεται από την δήλωση που έκανε με την ανάληψη των καθηκόντων του, γνωρίζει πολύ καλά τόσο τα πολλά θέματα που καλείται να επιλύσει, όσο και την ευθύνη έναντι των καταναλωτών από το σημαντικό πόστο του προέδρου.

Όπως σημειώνει ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ:

«Μια νέα πρόκληση βρίσκεται μπροστά μου με την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου. Πρώτα και κύρια θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο που μετά από την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα προηγούμενα 5 χρόνια τοποθετώντας με αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Ναυπλιέων, ανανέωσε αυτή του την εμπιστοσύνη με τον ορισμό μου ως πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Η τοποθέτησή μου στον οργανισμό με γεμίζει με ευθύνη την οποία με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα. Το νερό είναι υπόθεση όλων μας και η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. είναι η «επιχείρηση» όλων μας. Με αυτή την λογική θα πορευτώ κρατώντας πολλά από τα καλώς κείμενα των προκατόχων μου αλλά και με την δική σας βοήθεια θα κάνουμε τομές ώστε ο οργανισμός να γίνει αυτός που πρέπει. Σε κάθε περίπτωση θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας που μου δείξατε στις εκλογές του Μάιου και θα εργαστώ με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα των υπηρεσιών που οφείλουμε να προσφέρουμε σε εσάς».