ΑθλητισμόςΑρχείο

Πρωτιά για τα «Λυκάκια» από το Άργος στη Κόνιτσα

Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα παμπαίδων Β’ του Διομήδη στο Χριστουγεννιάτικο Διασυλλογικό Τουρνουά Χάντμπολ Παμπαίδων Β’ που έγινε στην Κόνιτσα και στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 100 μικροί αθλητές.

Τα “Λυκάκια” του Άργους νίκησαν στον τελικό τον Παπασιδέρη Κορωπίου με 28-23 (ημ. 15-9) και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον του Διομήδη, ο οποίος θα στηρίζεται σε ντόπιους παίκτες. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι οι αθλητές από τη διοργάνωση ήταν πολύτιμη.

Στο τουρνουά της Κόνιτσας, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Χ.ΒΔ.Ε. και της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας συμμετείχαν οι εξής ομάδες: Διομήδης Άργους, Α.Ο. Ιωαννίνων, Φίλιππος Βέροιας, Γ.Σ. Κερκυραϊκός, Γ.Σ. Παπασιδέρης Κορωπίου και Φέρωνας Βέροιας.

Διομήδης Άργους

Όπως δήλωσε ο προπονητής των «Λύκων» Αντώνης Δάσκαλος:

«Όσον αφορά το τουρνουά της Κόνιτσας θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον κ. Καραμπίνα και όλους τους συντελεστές για την άψογη φιλοξενία των παιδιών όλων των ομάδων! Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιου είδους τουρνουά για αυτές τις ηλικίες καθώς από μικρά τα παιδιά πρέπει να τα εντάξουμε σε πλαίσια αγωνιστικά!

Ούτως ή άλλως αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον για το άθλημα μας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που έστειλαν τα παιδιά τους, τέτοιες γιορτινές μέρες, μακρυά από το σπίτι τους κι από τους ίδιους, την έφορο μου που έχει τρέξει όλη την οργάνωση της ομάδας για το τουρνουά αλλά πάνω απ’ όλα τα ίδια τα παιδιά όπου ήταν κάτι καινούριο για τους ίδιους και τους χαροποίησε ιδιαίτερα!

Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά!».