ΡεπορτάζΑρχείο

3 μήνες χωρίς τηλέφωνο στο Ναύπλιο

Την απαράδεκτη συμπεριφορά από πλευράς ΟΤΕ καταγγέλει επώνυμα πολίτης του Ναυπλίου, ο οποίος κάνει λόγο για ανύπαρκτη εξυπηρέτηση και service από πλευράς των τεχνικών της εταιρίας που έχει ως αποτέλεσμα να έχει μείνει εδώ και 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ! 

Όπως καταγγέλεται: «Εδώ και 3 μήνες  είναι χαλασμένη η γραμμή και δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο ούτε internet. EXOYME καλέσει άπειρες φορές και εγώ και η συζυγός μου και η πεθερά στην οποία ανήκει ο αριθμός αλλά αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ».

Πληροφορίες που όμως δεν μπορούν να διασταυρωθούν αναφέρουν ότι υπάρχουν εκατοντάδες βλάβες σε εκκρεμότητα στη περιοχή Ναυπλίου.

UPDATE ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Η Οδύσσεια πελάτη ΟΤΕ που έχει μείνει 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο στο Ναύπλιο

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον όμιλο του ΟΤΕ, που φαίνεται πως είναι και ο λόγος για τις βλάβες που δεν έχουν επιδιορθωθεί και που έχουν προκαλέσει την δικαιολογημένη οργή των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναντήσεις με εκπροσώπους των κομμάτων, οι εργαζόμενοι στον όμιλο του ΟΤΕ κλιμακώνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν από τις 21 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστούν ώς τις 12 Ιανουαρίου, με βασικά αιτήματα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και την ανάκληση των απολύσεων οκτώ εργαζομένων στον τομέα της φύλαξης.

«Δίνουμε αγώνα ζωής και αξιοπρέπειας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ ΟΤΕ, που εκδόθηκε στις 28/12, με αφορμή τη συμπλήρωση της έβδομης ημέρας απεργιακών κινητοποιήσεων. Ενημερώνει ότι «τα ποσοστά συμμετοχής αγγίζουν το απόλυτο, παρά τα ψέματα της Διοίκησης και τις πιέσεις των επιθεωρητών» και σημειώνει ότι η διοίκηση του ΟΤΕ, λόγω της μαζικής συμμετοχής στις κινητοποιήσεις, στήνει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς.

Η Ομοσπονδία επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθούν εργολάβοι σε τεχνικά τμήματα της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ καταγγέλλει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο παραβιάζει το δικαίωμα της απεργίας, αλλά και το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών. Η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί τη διοίκηση του ομίλου να μην προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί με κάθε μέσο για να διαφυλάξει τη νομιμότητα και το συμφέρον των πολιτών.