ΑθλητισμόςΑρχείο

Αποχώρησε ο Παναργειακός από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Την απόσυρσή του Παναργειακού από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε πριν από λίγο αιφνιδιαστικά η διοίκηση της ομάδας λόγω της μη εξεύρεσης οικονομικής βοήθειας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας:

«Η διοίκηση μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 28 Δεκεμβρίου 2019 και την προσπάθεια όλων αυτών των ημερών για εξεύρεση οικονομικής βοήθειας δε κατέστη κάτι τέτοιο δυνατό.

Σαν διοίκηση απευθυνθήκαμε σε τοπικούς φορείς, παλαιότερες διοικήσεις, ιδιώτες, δεν υπήρχε ομως ουσιαστική ανταπόκριση-λυση.

Κατόπιν τούτου η ομάδα αποσύρεται από το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν».

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα ο Παναργειακός

Να σημειωθεί πως οι «Λύκοι» αντιμετώπισαν προβλήματα από το καλοκαίρι και 10 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μια μικρή ομάδα ντόπιων επιχειρηματιών και φιλων της ομάδας ανέλαβαν μια πολύ δύσκολη αποστολή, να στήσουν μια ομάδα από το μηδέν, με στόχο να διεκδικήσει ότι μπορεί.

Στους 14 αγώνες που έχει δώσει ο Παναργειακός μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει πετύχει μόλις μια νίκη και αρκετές ισοπαλίες, ευρισκόμενος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αν τα όσα ανακοίνωσε η διοίκηση τελικά ισχύσουν και δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, η ομάδα θα βρεθεί από του χρόνου στα τοπικά πρωταθλήματα, κάτι που ήταν πιθανό να συμβεί έτσι κι’ αλλιώς με βάση τη βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα.

Παίκτες Παναργειακού: Δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε!