ΑθλητισμόςΑρχείο

Δεν υπάρχει αυτή η σφυρίδα που ψάρεψε ο Κρανιδιώτης Γιάννης Σιδέρης! (Pic)

Έκανε πάλι το θαύμα του ο πρωταθλητής Υποβρύχιας Αλιείας Γιάννης Σιδέρης που στην πρώτη του ψαρευτική εξόρμηση για το 2020, κατάφερε να πιάσει μία γιγάντια σφυρίδα με μέγεθος – ρεκόρ, η οποία μάλιστα είχε στο στόμα της ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι!

Ο γνωστός αθλητής στο χώρο του ψαροντούφεκου ανέσυρε από τα βαθιά το τεράστιο αυτό ψάρι και έπειτα το μοιράστηκε το επίτευγμά τους στα social media, όπου και έγινε αμέσως viral, όπως αναμενόταν άλλωστε.

Γιγάντια σφυρίδα Σιδέρης

Ο Γιάννης Σιδέρης κατάγεται από το Κρανίδι Ερμιονίδας, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παγκόσμιο «φαινόμενο» στο αγωνιστικό ψαροτούφεκο έχοντας στο βιογραφικό εις διπλούν την δεύτερη θέση σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Φαβορί του παγκόσµιου στη Σύρο το 2018, ανέβασε ψηλά την Ελληνική σηµαία, ενισχύοντας βαθµολογικά τη χώρα µας στο οµαδικό. φτάνοντας την πρώτη θέση στον κόσµο, ξεπερνώντας χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες ανέκαθεν διέθεταν τον πρώτο τίτλο. Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σιδέρης έχει καταφέρει στο αγωνιστικό ψαροτούφεκο άλλη µία δεύτερη θέση στο παγκόσµιο του 2008, και από τότε παραµένει στη 10άδα, είναι 9 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, έχει καταλάβει 1η-2η-3η θέση σε αγώνες Spearfishing Champions League, και 3 κύπελλα Γλαύκου.