ΕκδηλώσειςΑρχείο

Δυο 24ωρα σε βήματα tango το Ναύπλιο

Ένα διήμερο γεμάτο Αργεντίνικο tango υπόσχονατι οι διοργανωτές του Nafplio Tango & Wine Luxury Weekend, που προγραμματίζεται για Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στο Ναύπλιο.

Λάτρεις του tango και του καλού κρασιού καλούνται να ενωθούν και να έρθουν στο Ναύπλιο, για ένα μοναδικό 3ημερο γεμάτο χορό, σεμινάριο οινογνωσίας και προσιτή πολυτέλεια.

Μεταξύ άλλων την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 9μμ θα γίνει Milonga με Show στο CafeBistro του Fougaro Art Center. Όσοι παραβρεθούν θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό Show από τους μοναδικούς, Χρήστο Μπακόπουλο Chris Bakopoulos και Μαίρη Ζηλωτή Mary Ziloti. Στις μουσικές επιλογές ο Tdj Βασίλης Νότης Vassili Notis, που υπόσχεται να κρατήσει τον κόσμο στην πίστα ως αργά.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 8 – 9μμ, θα γίνει μάθημα tango (μεσαίο-προχωρημένο επίπεδο) με τους καταξιωμένους δασκάλους και πρωταθλητές Ευρώπης 2014 στην κατηγορία Tango Escenario, Χρήστο Μπακόπουλο και Μαίρη Ζηλωτή.

Επίσης στις 9.30μμ προγραμματίζεται Milonga στο ατμοσφαιρικό και σοφιστικέ μπαρ Mediterraneo wine & deli, στην καρδιά της παλιάς πόλης, όπου καβαλιέροι και ντάμες θα απολαύσουν – πέρα από το tango – και εκλεκτές ετικέτες κρασιών από τους πιο φημισμένους οινοποιούς.

Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι τριήμερο και περιλαμβάνει ακόμα διαμονή σε 3 πολυτελή ξενοδοχεία 4* και ξεχωριστής αισθητικής που θα φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες, ξεναγήσεις στην Παλιά Πόλη, επίσκεψη στο φημισμένο οινοποιείο του Κτήματος Σκούρα, με σεμινάριο οινογνωσίας και ξενάγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τους αμπελώνες και άλλα.

Πληροφορίες Thanos Mastrogiannis : 6973389752, Λίλα Lila Tsao : 6972896915