ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ολόκληρο το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Ναυπλιέων για το 2020

Το Τεχνικό Πρόγραμμα βάση του οποίου θα κινηθεί το 2020 ο δήμος Ναυπλιέων, παρουσιάζει ο anagnostis.org

Το Τεχνικό Πρόγραμμα ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους. Απόντες ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδριανός Δήμας, ενώ στο σκέλος των μελετών αποχώρησε από την ψηφοφορία ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Μπικάκης. Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης (Κωνσταντίνος Γκόνης και Μαρία Αλημπέρτη), δήλωσαν ότι απέχουν από την διαδικασία.

Κατά τη συζήτηση – σύμφωνα με τα πρακτικά – αφού προηγήθηκαν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων, ζητήθηκαν από τους Δημοτικούς Συμβούλους διευκρινίσεις τόσο για την πορεία των συνεχιζόμενων έργων, όσο και για την πηγή χρηματοδότησης των νέων έργων και μελετών και για τον τρόπο ιεράρχησής τους. Η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση, σύμφωνα με κατατεθείσα δήλωση, διαφώνησε διότι η φιλοσοφία του τεχνικού προγράμματος αποτυπώνει την πολιτική της υποχρηματοδότησης, την τεράστια περικοπή των πόρων και απουσιάζουν έργα μη ανταποδοτικά, τα οποία όμως χρειάζονται οι δημότες.

Θετικά ψήφισαν και οι παριστάμενοι Πρόεδροι Κοινοτήτων για τα έργα και τις μελέτες που αφορούν αντίστοιχα τις κοινότητες τους.

Ακολουθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα:
Tεχνικό πρόγραμμα δήμου Ναυπλιέων 2020

Tεχνικό πρόγραμμα δήμου Ναυπλιέων 2020

Tεχνικό πρόγραμμα δήμου Ναυπλιέων 2020