ΑθλητισμόςΑρχείο

Ηττήθηκε και απομακρύνθηκε από την κορυφή το Ναύπλιο 2017 – Ήττα για Παναργειακό, ισοπαλία για Ερμιονίδα

Την ήττα γνώρισε το Ναύπλιο 2017 στην 18η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς έχασε από την ΠΣ Σπάρτη με 2-1 και απομακρύνθηκε κι’ άλλο από την κορυφή.

Η αλλαγή προπονητή φαίνεται πως δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τους Ναυπλιώτες που παρά τη καλή μεταγραφική τους ενίσχυση, συνεχίζουν να μην αποδίδουν όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του Ναυπλίου προηγήθηκε με τον Καλλιμάνη στο 25′ και ισοφαρίστηκε στο 54′ από τον Όμηρο Συρεγγέλα. Το τελικό 2-1 σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Σικαλόπουλος.

Στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τους συνδιεκδικητές του τίτλου το Ναύπλιο 2017 συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό, χάνοντας μοναδική ευκαιρία και κάνοντας πιο δύσκολη τη ζωή του για τη συνέχεια.

Ο Παναργειακός ηττήθηκε και αυτός στο Διαβολίτσι με 2-1. Το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο των «Λύκων» (δοκάρι στο 8′, γκολ στο 40′ με τον Παιδάκη), δεν είχε συνέχεια. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 57′ με εύστοχο πέναλτι του Αθανασόπουλου ο οποίος στο 83′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Οι «Λύκοι» έχουν παράπονα από την διαιτησία κυρίως σε ότι αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο.

Η Ένωση Ερμιονίδας ήταν η μόνη ομάδα της Αργολίδας που πήρε έστω έναν πόντο σε αυτή την αγωνιστική, καθώς ήρθε ισόπαλη με τον ουραγό Ολυμπιακό Ζαχάρως με 1-1.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Ναύπλιο 2017-ΠΣ Σπάρτη 1-2
Ολυμπιακός Ζαχάρως-ΑΕ Ερμιονίδας 1-1
ΑΟ Διαβολιτσίου-Παναργειακός 2-1 
Διαγόρας Βραχνεΐκων-Πανηλειακός 1-0
ΠΑΟ Βάρδας-Πανγυθεατικός 2-0 
ΑΟ Τσιλιβή-Θύελλα Πατρών 2-1 
Αστέρας Βλαχιώτη-Ζάκυνθος 1-0