ΡεπορτάζΑρχείο

Δημοσιοποιήθηκε η μήνυση για το μακελειό με τα αδέσποτα στο Ναύπλιο

Δημοσιοποιήθηκε από το δήμο Ναυπλιέων η μήνυση που κατατέθηκε κατά αγνώστων για το μακελειό με τα φολιασμένα σκυλιά στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, μετά την καταγγελία ζωόφιλου, ότι πήγε να καταθέσει και δεν βρήκε τη μηνυτήρια αναφορά.

Η υπόθεση σύμφωνα με το δήμο έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, από τις 30/1/2020.

Η μήνυση κατατέθηκε από τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Λέντζο.

Αναφέρει:

Κε Εισαγγελέα,
Απευθύνομαι σ’ εσάς, υπό την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Ναυπλιέων, για το ζήτημα που έχει προκόψει, για μια ακόμη φορά, της θανατώσεως ζώων (σκύλων εν προκειμένω), με τη μέθοδο της δηλητηριάσεως. Το γεγονός αυτό συνέβη χθες 29-1-2020.
Ειδικότερα, ενημερώθηκα από τον δημοτικό υπάλληλο Κωνσταντίνο Κόμματά περί ώρα 11 π.μ. της 29-1-2020, ότι υπάρχουν δύο σκύλοι στον προαύλιο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου (κτίριο Κανελλόπουλου) που έχουν δηλητηριαστεί. Έδωσα εντολή να μεταφερθούν αμέσως οι δύο σκύλοι στην κτηνίατρο Γεωργία Ψώνη, που διατηρεί κτηνιατρείο στο Ναύπλιο επί της οδού Ασκληπιού 185, προκειμένου να πράξει ότι είναι δυνατόν για να αποφευχθεί ο θάνατός τους. Η μεταφορά τους στην κτηνίατρο κα Ψώνη έγινε από τον ανωτέρω δημοτικό υπάλληλο Κωνσταντίνο Κόμματά. Εκεί όμως η κτηνίατρος ανέφερε ότι τα σκυλιά είναι νεκρά και δεν μπορεί να πράξει κάτι.
Δηλώνουμε, για μια ακόμη φορά, ότι ο Δήμος Ναυπλιέων καταδικάζει όλα τα περιστατικά που σχετίζονται με τη Θανάτωση και κακοποίηση των δεσποζόντων και αδέσποτων ζώων και θα πράξει όσα είναι δυνατόν προκειμένου αφενός να οδηγηθούν στα αρμόδια Δικαστήρια οι υπαίτιοι, αφετέρου να εξαλειφθούν τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα.
Στόχος της μήνυσής μου είναι να συνδράμετε στη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών των δηλητηριάσεων αυτών, ώστε στη συνέχεια να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τα αρμόδια Δικαστήρια.

Δημοσιοποίησε ο δήμος Ναυπλιέων τη μήνυση για το μακελειό με τα αδέσποτα

Δημοσιοποίησε ο δήμος Ναυπλιέων τη μήνυση για το μακελειό με τα αδέσποτα