ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο δήμαρχος θα έδερνε τον Διολίτση, λέει ο Χειβιδόπουλος

Το θέμα των απολύσεων εργαζομένων επαναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Άργους – Μυκηνών και τέως αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Προέδρο της ΚΕΔΑΜ Πέτρο Διολίτση, ο οποίος πριν μερικές μέρες αναφέρθηκε στο θέμα των Δρόμων Πολιτισμού, σημειώνοντας:

«Πόσο προκλητικό είναι να έχεις οδηγήσει στην οικονομική καταστροφή εκατοντάδες συμπολίτες σου και να κουνάς το δάχτυλο σαν άλλος Ρομπέν των φτωχών»!

Ο κος Χειβιδόπουλος, δηλώνει ότι είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης για όποιες εξηγήσεις χρειαστούν.

Παράλληλα, χωρίς να κατονομάζει σε ποιον αναφέρεται, αλλά προφανώς απευθυνόμενος στον Πρόεδρο ΚΕΔΑΜ Πέτρο Διολίτση,  τονίζει:

«αν μαγνητοφωνούσα ότι έλεγε για τον δήμαρχο του, μάλλον αυτός θα τον έδερνε όποτε τον έβλεπε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατέστρεψες οικονομικά εκατοντάδες συμπολίτες σου, λέει ο Διολίτσης σε Χειβιδόπουλο

Χειβιδόπουλος

Δηλώνει ο κος Χειβιδόπουλος:

«Διάβασα την ανάρτηση του γνωστού ανθρώπου του πολιτισμού που απολύει εργαζόμενους χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
 

Που χάνει τα ασφαλιστικά και επιμένει σε απολύσεις εργαζομένων γυναικών, γιατί απλά δεν τις θέλει.
Είναι τουλάχιστον αστείο και λυπηρό να βλέπω έναν άνθρωπο που υπήρξε φίλος μου, που ξημεροβραδιάζονταν στο γραφείο μου, που μου ζητούσε διάφορες εξυπηρετήσεις για το ΚΕΚ του και που αν μαγνητοφωνούσα ότι έλεγε για τον δήμαρχο του, μάλλον αυτός θα τον έδερνε όποτε τον έβλεπε (ευτυχώς υπήρχαν διάφοροι που τα άκουγαν), να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας κι ότι είναι ένας καλός στρατιώτης της παράταξης του.

 

Του λέω λοιπόν:

Όποτε χρειάσθηκε κι όποτε χρειαστεί είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης για όποιες εξηγήσεις χρειαστούν για οτιδήποτε θέμα με αφορά.

Άλλωστε από τη δικαιοσύνη ξέρεις πολύ καλά εσύ από τις δικές σου περιπέτειες.

Στα εννέα χρόνια που ήμουν Αντιπεριφερειάρχης στήριξα κάθε πολιτιστική προσπάθεια που μπορούσα σε ολόκληρη την Αργολίδα κι εσύ ακολουθώντας τις πρακτικές του αρχηγού σου, αναφέρεις μόνο το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο χρόνο της θητείας μου.

Περιμένουμε επίσης να μας πεις με ποια δαπάνη πληρώθηκε και με ποιο ποσό ο γνωστός εργατολόγος που έφερες στην υπόθεση των απολύσεων των δυο εργαζομένων (έτσι κι αλλιώς θα ενημερώσεις το ΔΣ).
Ρομπέν των Δασών, εγώ δεν το έπαιξα ποτέ. Το καθήκον μας κάνουμε ως αντιπολίτευση, να ελέγχουμε τις πράξεις (ειδικά τις παράνομες) της δημοτικής αρχής.

Αντίθετα εσύ το παίζεις Μασκοφόρος Εκδικητής, που χωρίς να ενημερώσεις για τίποτα το ΔΣ, αναρτάς απόφαση στη Διαύγεια, με την οποία προσπαθείς να παρουσιάσεις το άσπρο – μαύρο για να πετύχεις επιτέλους την απόλυση των «εχθρών σου», εργαζομένων.

Τελικά η κωλοτούμπα σου για το προεδριλίκι είναι εντυπωσιακή.

Τελικά φίλε μου «αρχή άνδρα δείκνυσι…».

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση Διολίτση.