ΠολιτισμόςΑρχείο

Η έκπληξη που επιφύλασσε ο Καμπόσος στους Παλαιούς Πρόσκοπους

Για άλλη μια Χρονιά η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση και με μεγάλη προσέλευση έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της και βράβευσε τον Παλαιό Πρόσκοπο της Χρονιάς στο Κέντρο Νεότητος Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας χθες Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών εξέπληξε τους παλαιούς προσκόπους ανακοινώνοντας ότι θα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρόταση έτσι ώστε η Πλατεία που βρίσκεται στην Λέσχη και στην Λέσχη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους να ονομαστεί σε «Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου».

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους 

Όπως σημειώνει η Ομάδα Συντονισμού ΕΠΠ Άργους:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα Μέλη της Ένωσης που συνέβαλαν για να έχουμε αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα στην εκδήλωση μας και που έκανε τους προσκεκλημένους μας να περάσουν ένα πρωινό εκπλήσσοντας τους ευχάριστα, με παρουσίαση ωραίων Προσκοπικών Δράσεων της Ένωσης μας κάτι που επιμελήθηκε και εκτέλεσε άρτια το Μέλος μας Αξελής Βασίλης με την βοήθεια από το Μέλος μας Κουτάλη Γιάννη,αλλά και να πάρουν μια εικόνα της Προσφοράς μας στην κοινωνία!!!

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που με την παρουσία του μας τίμησε ο Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕ και μέλος της ΕΠΠ Άργους Δημήτρης Μαναράκης. Ένα μεγάλο Μπράβο και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο Μέλος μας Κουτάλη Ιωάννη (Μεγάλος) για την βράβευση του ως “Παλαιός Πρόσκοπος της Χρονιάς” για ότι έχει προσφέρει στην Ένωση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδος Κο Κο Νεκτάριο για την παραχώρηση της αίθουσας του Κέντρου Νεότητος Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους

Μας τίμησαν με την παρουσία τους Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών(που μας έκανε και την μεγάλη έκπληξη την οποία θα σας αναφέρουμε ποιό κάτω) Κος Δημήτρης Καμπόσος Ο Βουλευτής Αργολίδος Κος Ανδριανός Ιωάννης Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σχοινοχωρίτης Δημήτρης Ό Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους Μυκηνών Κος Μπέγκος Κωνσταντίνος Ό Πρόεδρος Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος(που ευλόγησε και την πίττα μας) Πάτερ Σελλής Γεώργιος Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Μυκηνών Κύριοι Κρίγγος Δημήτριος, Γκαβούνος Νικόλαος, Παπαϊωάννου Παναγιώτης, Σαρρής Γεώργιος Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ Κος Σκούφης Παναγιώτης Η Πρόεδρος Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας Κα Κρίγγου Ταντάρου Σόνια Η Πολιτευτής Αργολίδος Κα Παναγιωτοπούλου Ελένη Ο Διευθυντής Ειδικού Σχολείου Άργους Κος Πασπαλιάρης Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Κος Κωτσόπουλος Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Δελλής Νικόλαος Τους Βαθμοφόρους του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους Ο Αρχηγός 1ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης Αδελφος Παπαθανασόπουλος Δημήτρης Μέλη της υπό Ίδρυσης Ένωσης Παλαιών Προσκόπων 1ου Συστήματος Τρίπολης Αδελφός Παράσχος Παναγιώτης Και φυσικά όλοι οι φίλοι και φίλες του Προσκοπισμού και των Παλαιών Προσκόπων!!! 

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε και να πού ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την έκπληξη που μας επιφύλασσε και μας ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρόταση έτσι ώστε η Πλατεία που βρίσκεται στην Λέσχη μας και στην Λέσχη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους να ονομαστεί σε “Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου”. 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους

Αν και μακροσκελή η ανακοίνωση μας θεωρούμε ότι έπρεπε να αναφερθούμε σε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και σε όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης μας. 

Καλή Προσκοπική Χρονιά Καλές Προσκοπικές Δράσεις και σύντομα καινούργιες ωραίες Προσκοπικές εκπλήξεις από την ΕΠΠ Άργους».