ΠολιτικήΑρχείο

Απάντηση Αλειφέρη σε Τατούλη για τον κοριό – «Η αλήθεια είναι μια…»

Η Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητα τα όσα ανέφερε ο Πέτρος Τατούλης στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο, όπου υπογράμμισε πως το γραφείο του κ. Μητσοτάκη μεθόδευσε το στήσιμο του κοριού που είχε βρεθεί στο γραφείο της τότε Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. 

Η κα Αλειφέρη τονίζει πως η αλήθεια είναι μια «αυτή που εγώ κατήγγειλα στην Εισαγγελική αρχή, η οποία και άσκησε ποινική δίωξη για την τέλεση του αδικήματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της κ. Αλειφέρη:

«Η χθεσινή τοποθέτηση του κ. Τατούλη στη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ σχετικά με το πραγματικό γεγονός της επί μακρού χρόνου παρακολούθησης του γραφείου μου ως Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, με τεχνητά μέσα – κοριό και ο ισχυρισμός του περί «στημένης» σκευωρίας από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη με υποχρεώνουν να επαναλάβω τα εξής:

Τους ισχυρισμούς του αυτούς ας τους εκθέσει στη Δικαιοσύνη, είτε στα πλαίσια της υπό εξέλιξη έρευνας της υπόθεσης, είτε όπως αλλιώς νομίζει.

Απλώς οφείλει και τον προτρέπω να επιλέξει – καταλήξει, σ’ ένα…… από τα πολλά «προσωπικά του» σενάρια και αφηγήματα επί της συγκεκριμένης υπόθεσης, που έχει δημόσια επικαλεστεί. !!!

Τελικά τι ήταν;

Ξεχασμένος κοριός ή σύστημα ενδοσυνεννόησης από την εποχή του Δράκου;

Ποιος του «έστησε» όπως διατείνεται την υπόθεση αυτή;

Άγνωστοι… της εποχής του νομάρχη Δράκου;

Το επιτελείο ισχυρού πολιτικού της Μεσσηνίας που τον «φωτογράφιζε» μέχρι τώρα χωρίς να τον κατονομάζει;

Το γραφείο του σημερινού Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, όπως επικαλέστηκε στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο;

Δυστυχώς η αλήθεια είναι μία. Αυτή που εγώ κατήγγειλα στην Εισαγγελική αρχή η οποία και άσκησε ποινική δίωξη για την τέλεση του αδικήματος».

Διαβάστε Ακόμα: ΟΤατούλης τα ρίχνει σε Μητσοτάκη για τον περιβόητο κοριό στο γραφείο της Αλειφέρη

Για το ίδιο θέμα απάντησε και ο Βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς, ο οποίος σημειώνει:

«Ο Πέτρος Τατούλης πρέπει να μάθει ότι η μόνη αιτία της ήττας του ήταν τα έργα και οι ημέρες του και όχι ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο με θεσμική αμετροέπεια επικαλείται.

Τα έργα και οι ημέρες, για τα οποία κρίθηκε από τον πελοποννησιακό λαό και τον οδήγησαν σε πολιτική αποστρατεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα για να καλύψει την πολιτική του ένδεια.

Ελπίζω μεθαύριο Πέμπτη 13/2, ο πολιτικός που δεν κιότεψε ποτέ… να μην επιχειρήσει να ξανά “δραπετεύσει” από τη δικαιοσύνη».