ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Άγριος καυγάς με βαρείς χαρακτηρισμούς στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαμε το βράδυ της Τρίτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου, με βαρείς χαρακτηρισμούς μεταξύ του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και του Μάνου Περράκη.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο κος Περράκης που παρακολουθούσε το συμβούλιο ως πολίτης, διέκοψε εντονα και απότομα το δήμαρχο, τη στιγμή που αναφερόταν σε στατιστικά στοιχεία της κρουαζιέρας στο Ναύπλιο, σε προ ημερήσιας διάταξης θέμα για τον τουρισμό. Συγκεκριμένα του είπε ότι ψεύδεται.

UPDATE: Πώς σχολιάζει ο δήμαρχος τον καυγά για την τουριστική κρίση στο Ναύπλιο

Η αντίδραση και των δύο, όπως φαίνεται από δήλωση του κου Περράκη ήταν έντονη:

«Στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο, είχα μια έντονη φραστική αντιπαράθεση με το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο με βαρείς χαρακτηρισμούς, που πιστεύω πως δεν τιμούν ούτε αυτόν ως Δήμαρχο, ούτε φυσικά και μένα ως πολίτη. Φέρω την ευθύνη της διακοπής της ομιλίας του, όταν αναφέρθηκε στις αφίξεις της Κρουαζιέρας στο Ναύπλιο, χαρακτηρίζοντας τα αποτελέσματα του 2019 ως για πρώτη φορά τόσο θετικά, υπενθυμίζοντας του ότι στην 11η θέση το Ναύπλιο βρίσκεται εδώ και χρόνια, ομολογώ άκομψα με την φράση “μη λέτε ψέματα κύριε Δήμαρχε”. Από κει και πέρα δέχτηκα καταιγισμό χαρακτηρισμών τους οποίους ανταπέδωσα και πλήθος προσβλητικών σχολίων σε βάρος μου, κατά τη δευτερολογία του. Από την πλευρά μου δεν δίνω καμιά προέκταση στο γεγονός, μόνο θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από τους Δημοτικούς Συμβούλους για την αναστάτωση».