ΡεπορτάζΑρχείο

Τηλεφώνημα για βόμβα σε Γυμνάσιο της Κορινθίας!

Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας έγινε πριν λίγη ώρα στο Γυμνάσιο Ζευγολατιού Κορινθίας. Ανάστατοι οι εκπαιδευτικοί οδήγησαν αμέσως και για προληπτικούς λόγους, τους μαθητές στο προαύλιο του σχολείου. Καλέστηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία αφού ερεύνησε το χώρο, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα. 

Ωστόσο, ο διευθυντής του σχολείου κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων, ώστε να κινηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία  για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την αποκάλυψη του ανθρώπου που τηλεφώνησε. 

Θυμίζουμε ότι τα κτήρια του Γυμνασίου και Λυκείου Ζευγολατιού τις τελευταίες εβδομάδες έχουν πέσει θύμα βανδαλισμών από αγνώστους οι οποίοι κατά τις νυχτερινές ώρες και παρά το σύστημα συναγερμού που υπάρχει στα δύο γειτονικά κτήρια, εισέρχονται παράνομα και προκαλούν εκτεταμένες ζημιές.

Μάλιστα για την αντιμετώπιση αυτού του είδους των γεγονότων ο δήμος Βέλου-Βόχας ζήτησε τη συνδρομή εταιρείας σεκιούριτι που θα φυλάει 24 ώρες το 24ώρο τα δύο κτήρια.