ΚοινωνίαΑρχείο

Το dress code των αιρετών που περπάτησαν με τη Γιάννα στην Παλιά Πόλη

Η επίσκεψη της Γιάννας στο Ναύπλιο μας συντάραξε όλους. Αλλά περισσότερο συντάραξε τις ντουλάπες και τα συρτάρια των αιρετών του Δήμου. Διότι δε μπορεί να φοράς το ίδιο outfit στη Γιάννα με αυτό στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μιδέας.

TrendSetter   του TrendSetter

Για ξαμοληθείτε οι αιρετοί για ψώνια και για κανά Marie Claire στο περίπτερο ν΄ ανοίξει λίγο το ματάκι, γιατί μου ΄χετε μείνει στην εποχή του «Μπράβο Καλωσήρθατε» κα Γιάννα μου!

Πασαρέλα στα σοκάκια του Ναυπλίου λοιπόν με ιέρεια του class την Γιάννα και πολύ κοντά της σε στιλιστικό επίπεδο τον κ. Καχριμάνη που μπορεί να στεκόταν πίσω, αλλά το ντύσιμο του ήταν μπροστά! Καμηλό ημίπαλτο με ραφ κουστούμι χαμηλό γιλέκο στο ίδιο χρώμα και  λευκό πουκάμισο συνοδευόμενο από λεπτή navy γραβάτα ήταν αυτά που έδωσαν την 1η θέση στο αντρικό ντύσιμο στον Καχριμάνη!

ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΥΠΛΙΟ

Ο Δήμαρχος Κωστούρος με μπλε κλασικό κουστούμι, μπορντό γραβάτα και μαύρο μυτερό σκαρπίνι με αγκράφα στο πλάι …δεν περιγράφω άλλο!

Η κυρία Ράλλη επέλεξε ασπρόμαυρο σύνολο με μακρύ λευκό σακάκι και παντελόνι cigarette στο ίδιο χρώμα συνδυασμένο με μαύρο πουκάμισο με white tie λεπτομέρεια. Η Κοκό τα ‘χει πει: «Μια γυναίκα που φοράει όμορφα παπούτσια δεν είναι ποτέ άσχημη» στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούμε να προσυπογράψουμε διότι το κόκκινο μυτερό μποτάκι αστραγάλου, με ανοίγματα εκατέρωθεν δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή της Προέδρου! Επίσης στα down το άσχημο χρώμα της φόδρας του λευκού παλτό και η απουσία τσάντας!

Το χρυσό βατόμουρο δίνω στον Λέντζο γιατί το γκρι λαμέ είναι από την δεκαετία του ΄80 τότε που ο Λεπά τραγουδούσε τον παπαγάλο.

Σε ασφαλή μονοπάτια κινήθηκε με μπλε κουστουμάκι και ομπρέλα στην ίδια απόχρωση ο Πρόεδρος του γηροκομείου Χρήστος Ζέρβας. Λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα με ψηλούς γιακάδες…ωραίο, συριζαίικο! Την επόμενη φορά με τον κηδεμόνα σου!

Αυτά λοιπόν. Στο επόμενο concept συννενοηθείτε μεταξύ σας για το dress code!