ΚοινωνίαΑρχείο

Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη στην Αργολίδα

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός την Τσικνοπέμπτη, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, με την Αργολίδα να μην ξεφεύγει από το μάτι του κυκλώνα. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες φαινόμενα που τοπικά θα είναι έντονα και σταδιακά θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας, ενώ αργά το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες.

Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές από τα βόρεια και βαθμιαία, κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, πιθανώς πρόσκαιρα πιο πυκνές στην ανατολική Στερεά.

Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το βράδυ στα ανατολικά 7 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. Το βράδυ στα βόρεια τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Άνεμοι : Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στο Ιόνιο 7 και μετά το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε Επίσης: Τσικνίζει για τα καλά ο δήμος Ναυπλιέων

Η πρόγνωση για Ναύπλιο και Άργος

Στις δυο μεγαλύτερες πόλεις της Αργολίδας ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με αραιή συννεφιά μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες. Από τις απογευματινές ώρες και έπειτα το σκηνικό, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα αλλάξει και θα σημειωθούν βροχές ευνοώντας το τσίκνισμα εντός των σπιτιών, όχι όμως και το μπάρμπεκιου.  

Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη στην Αργολίδα

Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη στην Αργολίδα