ΡεπορτάζΑρχείο

Μπλακάουτ στο Ναύπλιο την ώρα που άρχιζε το Ολυμπιακός – Άρσεναλ!

Την πιο ακατάλληλη στιγμή διάλεξε το δίκτυο της ΔΕΗ να πάθει βλάβη στο Ναύπλιο. Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, ακριβώς την ώρα που ξεκινούσε το μεγάλο παιχνίδι του Europa League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ, ξαφνικά επικράτησε συσκότιση σε γειτονιές της πόλης, προκαλώντας πολλά …εγκεφαλικά στον φίλαθλο κόσμο που ετοιμαζόταν να απολαύσει το ματς.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι έμειναν σύξυλοι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι, με τους φίλους του Ολυμπιακού ειδικά να σιχτιρίζουν την ώρα και την στιγμή που βρήκε να κοπεί το ρεύμα.

Το μπλακάουτ δεν προκάλεσε έμφραγμα μόνο στους φιλάθλους αλλά και στα καταστήματα εστίασης καθώς είναι Τσικνοπέμπτη, μια μέρα που περιμένουν πως και πως να δουλέψουν. Το ίδιο και στις οικογενειακές συνάξεις όπου η ετοιμασία του τραπεζιού έμεινε στη μέση.

Oι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ ευτυχώς κατάφεραν να επιδιορθώσουν τη βλάβη αρκετά γρήγορα με αποτέλεσμα να επανέλθει το ρεύμα μετά από περίπου ένα 20λεπτο. Το σκορ του αγώνα σε εκείνο το σημείο ήταν στο 0-0.

Η πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ, ενώ να σημειωθεί πως ο καιρός στη πόλη του Ναυπλίου είναι βροχερός. Οι λόγοι που οδήγησαν στη διακοπή ρεύματος παραμένουν άγνωστοι.