ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Οδηγίες πολιτικής προστασίας από Κωστούρο

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στο Ναύπλιο, με αρκετούς πολίτες να συνωστίζονται έξω από καταστήματα τροφίμων ή take way coffee προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με αφορμή παράπονα που δέχτηκε από καταστηματάρχες, δίνει οδηγίες πολιτικής προστασίας, σημειώνοντας τα εξής:  

«Δέχομαι παράπονα από καταστηματάρχες των οποίων οι επιχειρήσεις είναι ανοιχτές βλέπε καταστήματα τροφίμων ή καταστήματα take way coffee ή επιχειρήσεις γρήγορου φαγητού οι οποίοι δεν μπορούν να ελέγξουν τους πελάτες τους.

Γενική οδηγία Πολιτικής Προστασίας: Σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης κοινού δίνεται η γενική οδηγία τα καταστήματα να λάβουν κάθε πρόσφορο μέτρο προφύλαξης ώστε να μην δημιουργούνται ουρές άνω των πέντε ατόμων. Ο καθένας ας προστατεύσει τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε ,προστατευόμαστε»

Δεν λείπουν και οι γονείς που βγήκαν με τα παιδιά τους σα να μην συμβαίνει τίποτα, πηγαίνοντάς τα σε παιδικές χαρές.

Παιδική χαρά

 

Ο δήμαρχος κάνει συστάσεις ώστε να μην χρησιμοποιούνται οι παιδικές χαρές του Δήμου:

«Καλημέρα με υπομονή επιμονή και συγκέντρωση στις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας. Μία από αυτές τις οδηγίες είναι η μη χρήση των παιδικών χαρών. Κρατήστε τα παιδιά μακριά από τις παιδικές χαρές. Δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας, εμείς θα δείξουμε σε όλους πως πρέπει να φέρεται μια χώρα σε στιγμές δοκιμασίας».