ΚοινωνίαΑρχείο

Δωρεά 11 τηλεοράσεων και ενός πλυντηρίου στο Γηροκομείο Ναυπλίου

11 τηλεοράσεις 32 ιντσών με τις βάσεις τους και ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο πρόσφερε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης στο γηροκομείο Ναυπλίου. Ο ταμίας του γηροκομείου Ναυπλίου Μάνος Περράκης τον ευχαριστεί για αυτή του τη δωρεά, σημειώνοντας τα εξής: 

«Φίλες και φίλοι του Γηροκομείου μας, αγαπητοί συμπολίτες.

Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Κωνσταντίνο Μάκαρη (EUROINS) για την ευγενική του προσφορά στο Γηροκομείο μας, να δωρίσει 11 τηλεοράσεις 32 ιντσών με τις βάσεις τους και ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο, έτσι ώστε όλα τα δωμάτια των γερόντων μας, που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, να διαθέτουν πλέον τηλεόραση…

Δεν έχει περάσει μήνας όταν, μετά από πρόσκληση, μας επισκέφτηκε και κατέγραψε ελλείψεις που υπάρχουν και βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, ειλικρινά έμεινα με το ερωτηματικό αν θα ανταποκριθεί τόσο γρήγορα στις δεσμεύσεις του, “Όλα θα τα δούμε, μα πρώτα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των γερόντων. Πόσες τηλεοράσεις λείπουν και τι άλλο χρειάζεστε άμεσα. Σε λίγες μέρες θα τα παραλάβετε”!

Μάκαρης δωρεά στο γηροκομείο Ναυπλίου

 

Χτες Σάββατο, τα πράγματα πακεταρισμένα ολοκαίνουργα, έφτασαν στο Γηροκομείο.

Σήμερα, μια ακόμη υπόσχεση-δέσμευση του, “Τις επόμενες μέρες να δούμε κάποιες άλλες ανάγκες για το ίδρυμα”!

Τι να πω, ένα θερμό ευχαριστώ είναι το λιγότερο και γιατί δίνει η συμπεριφορά του και μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας και όχι ελεημοσύνης…

Να συμπληρώσω μόνο, ότι υπάρχουν και άλλοι συμπολίτες που πραγματικά έχουν ευαισθητοποιηθεί, βλέποντας και την προσπάθεια που γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο, για τη σωτηρία του Ιδρύματος και επεξεργάζονται προτάσεις βοήθειας.

Να είστε όλοι καλά, προσοχή με τον Κοροναϊό, που θα μας πάει λίγο πίσω, αλλά οι αποφάσεις μας και η όρεξη να κάνουμε ότι καλύτερο για το Ίδρυμα, συνεχίζονται.

Να είσαι καλά Κωνσταντίνε Μάκαρη».