ΡεπορτάζΑρχείο

Εικόνες και Video από το Ναύπλιο που τρομάζουν. Δεν κυκλοφορεί ψυχή

Εικόνες που δεν έχει ξαναδεί όποιος γνωρίζει το Ναύπλιο, κατέγραψαν αναγνώστες μας πού τόλμησαν να βγουν από τα σπίτια τους και να κάνουν έναν περίπατο στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου.

Όπως φαίνεται στο Video στην Πλατεία Συντάγματος σήμερα το πρωί, δεν κυκλοφορεί ψυχή. Η γνωστή κεντρική πλατεία του Ναυπλίου, που έσφιζε από ζωή με τα μικρά παιδιά να κατακλύζουν το χώρο παίζοντας και τους γονείς τους να πίνουν καφέ σε κάποια από τις γύρω καφετέριες, μοιάζει αγνώριστη. Όλα τα καταστήματα είναι κλειστά, ενώ κανένας δεν κυκλοφορεί. Την ίδια ώρα στη γνωστή «πασαρέλα» της παραλίας μπροστά από τα δημοφιλή καφέ δεν υπάρχει κανείς. Οι εικόνες από το έρημο Ναύπλιο καταγράφηκαν στις 10 το πρωί της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ναυπλιώτες πήγαν στην Καραθώνα για να αποφύγουν τη μετάδοση του ιού
 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ακόμα και ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κωστούρος με μήνυμά του κάνει υποδείξεις για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού:

«Ανακαλύψτε καινούργιες διαδρομές. Πιο μοναχικές. Διαδρομές οι οποίες θα σας δώσουν την εκτόνωση και την αλλαγή της διάθεσης που θέλετε και δεν θα σας φέρουν σε επαφή με κόσμο.
Αναφέρομαι στην διαδρομή Αρβανιτιά – Καραθώνα που τείνει να γίνει το πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης.
Ανακαλύψτε καινούργιες παραλίες. Πιο μοναχικές. Αναφέρομαι στην παραλία της Αρβανιτιάς και στην παραλία της Καραθώνας. Μη θεωρεί κανείς τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός με εντολή του ζήτησε να κλείσουν οι παραλίες.
Μένουμε συγκεντρωμένοι στις υποδείξεις για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού».