ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκινητική διάθεση προσφοράς από την Αργολική κοινωνία

Σημαντική είναι η βοήθεια που προσφέρουν οι Αργολιδείς για ενίσχυση των δομών Υγείας του νομού, όπως αποκάλυψε η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη, η οποία ευχαριστεί όλους όσους έσπευσαν να προσφέρουν στο υγειονομικό προσωπικό.

Παράλληλα τονίζει πως σημαντική βοήθεια για το νοσηλευτικό προσωπικό είναι να τηρούμε όλα όσα μας λένε οι ειδικοί και να μένουμε σπίτι. 

Σε όσους επιθυμούν να παρέχουν εξοπλισμό στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας του νομού, τους συστήνει να απευθύνονται απευθείας στην διοίκηση των νοσηλευτικών μονάδων και των κέντρων υγείας, καθώς αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα ποιές είναι οι πραγματικές ανάγκες.

Όπως σημειώνει η διοικήτρια του νοσοκομείου Αργολίδας:

«Είναι πραγματικά συγκινητική η μαζική και συντονισμένη προσπάθεια της κοινωνίας του νομού Αργολίδας για ενίσχυση όλων των δομών Υγείας του νομού με μέτρα ατομικής προστασίας! Το ευχαριστώ είναι λίγο! Αλλά αποδίδει αυτή τη στιγμή την τιμή που αρμόζει σε όλους σας!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσα μέσα και αν παρέχει του κράτος ο κλάδος της υγείας αυτή την στιγμή έχει ανάγκες. Ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό πρέπει να υποστηριχτούν από όλους μας, από την ίδια την κοινωνία με κάθε τρόπο.

Η πρώτη βοήθεια είναι να μένουμε σπίτι, ώστε να μειωθεί η πίεση στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Η δεύτερη βοήθεια έρχεται με την υπακοή σε όσα μας λένε οι ειδικοί.

Η τρίτη όμως βοήθεια είναι η παροχή εξοπλισμού. Ιδιώτες και εταιρίες που μπορούν να συνδράμουν στην αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού ας απευθύνονται στην διοίκηση των Νοσοκομείων μας, των Κέντρων Υγείας και επίσης στον Ιατρικό Σύλλογο.

Είναι βέβαιο ότι όλοι αυτοί οι φορείς γνωρίζουν καλά τις τους λείπει και πως μπορούμε όταν έχουμε την επιθυμία, να τους βοηθήσουμε».