ΚοινωνίαΑρχείο

43 άτομα νέο προσωπικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες της, προς την πολιτική και ιεραρχική ηγεσία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας με έμψυχο προσωπικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Εγκρίθηκαν σαράντα τρεις (43) τοποθετήσεις ατόμων στη Νοσηλευτική Υπηρεσία και στο βοηθητικό προσωπικό και αναμένεται η έκδοση αποφάσεων για άλλους δέκα 10.
Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό κ.Χρήστο Δήμα, τον Διοικητή της 6 ης Υ.ΠΕ. κ. Γιάννη Καρβέλη και τους βουλευτές του Νομού μας, για την συμβολή τους και τις άοκνες ενέργειες τους, που καθιστούν το Νοσοκομείο μας ικανότερο και που αποδεικνύουν την έμπρακτη στήριξη τους , στο προσωπικό και την Διοίκησή του, χωρίς αμφιλεγόμενους βερμπαλισμούς.

Το Νοσοκομείο Κορίνθου είναι πλέον ικανότερο, ώστε να ανταποκριθεί στην μεγάλη μάχη κατά του κορονοϊού, που το προσωπικό του με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση δίδει καθημερινά με επιτυχία !

Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής του Νομού μας, Χρίστος Δήμας είχε μία πολύ ουσιαστική τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρη Καρπούζη, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρήστο Μέλλο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Κώστα Μπάρλα, την Ελπίδα Παπακωνσταντίνου η οποία ασκεί χρέη Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, την Γραμματέα της Επιτροπής Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Αλεξάνδρα Λιαχοπούλου, τον Διευθυντή Διοικητικού του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Μιχάλη Σαββανό και τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αναστασόπουλο.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και η ενίσχυση που χρειάζεται, ειδικά ενόψει των προσλήψεων που γίνονται αυτό το διάστημα στον χώρο της υγείας. 

Ο Χρίστος Δήμας ευχαρίστησε δημόσια όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας το οποίο καταβάλλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες -υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες- ώστε όλοι εμείς να είμαστε καλά στην υγεία μας. Ειδικότερα ευχαρίστησε την Διοίκηση, το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και των Κέντρων Υγείας του Νομού Κορινθίας για την σπουδαία δουλειά που κάνουν και την διαρκή εγρήγορση στην οποία βρίσκονται.