ΚοινωνίαΑρχείο

Η πραγματική κατάσταση στο Κ.Υ. Κρανιδίου και πόσο έτοιμο είναι να διαχειριστεί τυχόν κρούσμα

Τους λόγους για τους οποίους παραχωρήθηκε προσωρινά ο υπερηχογράφος του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, εξηγεί ο διευθυντής του Κ.Υ. Γιάννης Μουστάκας.

Η μεταφορά του έγινε κατόπιν εντολής του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου και προκάλεσε την αντίδραση του τέως δημάρχου Κρανιδίου Δημήτρη Καμιζή, ο οποίος έκανε λόγο για υποβάθμιση και απαξίωση του τοπικού Κέντρου Υγείας.

Από την πλευρά του ο νυν διευθυντής του Κ.Υ. Κρανιδίου του απαντά στα ερωτήματα που έθεσε και τον καλεί να επισκεφθεί ο ίδιος προσωπικά την υγειονομική μονάδα για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο καιρό θα μείνει ο υπερηχογράφος του Κ.Υ. Κρανιδίου στο Άργος

Αναφορικά με την ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας να ανταποκριθεί σε πιθανό κρούσμα κορωνοϊού, ο κ. Μουστάκας υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, πως έχει οριστεί ομάδα κρούσης και γίνεται καθημερινά διαλογή των περιστατικών προς ανίχνευση ύποπτου κρούσματος πριν την είσοδο στα ιατρεία. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε τοποθετήθηκε από τον Δήμο Ερμιονίδας και ειδικός οικίσκος (isobox), σε εξωτερικό χώρο, μετά από δωρεά ιδιωτικής εταιρείας. 

Αναλυτικά η απάντηση Μουστάκα σε Καμιζή: