ΚοινωνίαΑρχείο

Ξεκίνησαν κάθοδο προς Πελοπόννησο από παράδρομους, αλλά δεν τα υπολόγισαν καλά

Στην τσιμπίδα της Αστυνομίας έπεσαν όσοι οδηγοί επιχείρησαν να μεταβούν από την Αττική σε προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας, καθώς οι έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο είναι αυξημένοι.

Μπλόκα της Αστυνομίας υπάρχουν σε όλους τους σταθμούς διοδίων και στο παλιό εθνικό δίκτυο, σε εναρμόνιση με τα απαγορευτικά μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Οι περισσότεροι υπάκουσαν αλλά υπήρξαν και κάποιες λίγες περιπτώσεις που… πλήρωσαν τη νύφη! Συγκεκριμένα από προχθές το πρωί έως το μεσημέρι, στα διόδια της Ελευσίνας του αυτοκινητόδρομου, βεβαιώθηκαν δέκα πρόστιμα σε οχήματα που κινούνταν χωρίς να έχουν το δικαίωμα, ενώ επιβλήθηκαν και έξι πρόστιμα σε οδηγούς που επιχείρησαν να κατέβουν προς Πελοπόννησο από την παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και μέσα από παράδρομους. 

Όσοι σκέφτονται να επιχειρήσουν κάθοδο τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να ξέρουν πως η Αστυνομία έχει οργανώσει μπλόκα τουλάχιστον σε άλλα 12 σημεία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Οι έλεγχοι αναμένεται να ενταθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Να σημειωθεί πως το πρόστιμο για τους παραβάτες ανέρχεται στα 300 ευρώ, ενώ αφαιρούνται και οι πινακίδες του οχήματος.