ΚοινωνίαΑρχείο

Παρέδωσε υγειονομικό υλικό ο Γκιολής

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου και τον Υπεύθυνο Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Κορίνθου πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Απριλίου ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής προκειμένου να τους παραδώσει υγειονομικό υλικό. 

Οι κύριοι Χρυσ. Μέλλος και Νικ. Γεωργακόπουλος αντίστοιχα, συναντήθηκαν διαδοχικά με τον αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του στην ΠΕ Κορινθίας. Στη συνάντηση με τον κ. Γεωργακόπουλο παρούσα ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα καθώς κλιμάκιο διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων του ΚΥ Κορίνθου.

Ο κ. Μέλλος με επιστολή του Συλλόγου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα καθώς και τον κ. Γκιολή για τη θετική και άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του συλλόγου για την προμήθεια των υλικών.

Γκιολής ΚΥ Κορίνθου

Αντίστοιχα ο κ. Γεωργακόπουλος με επιστολή του Κέντρου Υγείας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα καθώς και τον κ. Γκιολή για την προσφορά υφασμάτινων μασκών και γαντιών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες για την προστασία των ιατρών και του υγειονομικού προσωπικού από τη διασπορά του κορονοϊου.