ΚοινωνίαΑρχείο

Γιατί οι πυροσβέστες ευχαριστούν τον Καμπόσο

Με επιστολή της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την ενίσχυση των μέτρων προστασίας των υπαλλήλων της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τον Κορωνοϊό.

Ο Δήμαρχος προσέφερε προστατευτικές μάσκες ενώ πραγματοποιήθηκε και απολύμανση από συνεργεία του Δήμου Άργους Μυκηνών σε όλους τους χώρους αλλα και στα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, με τον Δήμο να στέκεται συμπαραστάτης στο σημαντικό έργο που επιτελεί η πυροσβεστική υπηρεσία σε δύσκολες καταστάσεις.

Η Επιστολή των πυροσβεστών αναφέρει:

«Ευχαριστούμε το Δήμο Άργους- Μυκηνών και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Καμπόσο, ο οποίος ανταποκρινόμενος άμεσα στο υπ’ αριθμ. 20/18-03-2020 έγγραφό μας για δωρεά ατομικής προστασίας υπό το καθεστώς ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID19 και εν μέσω πραγματικού “πολέμου” για προμήθεια των προαναφερόμενων ειδών, χορήγησης στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδας ποσότητα υφασμάτινων- πλενόμενων μασκών πολλαπλών χρήσεων, αποτελούμενες από δύο στρώσεις υφασμάτων, ελληνικής κατασκευής οι οποίες θα προωθηθούν στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αργολίδας, για την κάλυψη των αναγκών του πυροσβεστικού προσωπικού δικαιοδοσίας της. Με την ανωτέρω Δωρεά σας και την απολύμανση που πραγματοποιήσατε σε όλους τους χώρους και τα οχήματα της Υπηρεσίας σας στο έργο μας και συμβάλλετε καθοριστικά στη διασφάλιση της υγείας του Πυροσβεστικού Προσωπικού και των οικογενειών μας, ώστε το Πυροσβεστικό Σώμα, ως ιδιαίτερο Σώμα Ασφαλείας να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και να φέρει εις πέρας την αποστολή του- την προστασία της Ζωής και της Περιουσίας των πολιτών και του Κράτους.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΦΑΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ»

Επιστολή