ΕργασίαΑρχείο

Προσλήψεις σε 5 δήμους της Πελοποννήσου

Σε προσλήψεις συμβασιούχων προχωρούν 5  Δήμοι της Πελοποννήσου. Συνολικά θα προσληφθούν 33 άτομα τα οποία κατανέμονται ως εξής: 

Δήμος Πύργου – 12 άτομα: 

Ο Δήμος Πύργου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών, προσωπικού δώδεκα (12) ατόμων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007, και λόγω κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας.  Πληροφορίες αποκλειστικά στα τηλ. 26213-62611, 655 και 656 (Τμήμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας).

Δήμος Ναυπλιέων – 4 άτομα: 

Ο Δήμος Ναυπλιέων προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως ΥΕ υδρονομείς άρδευσης, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και τις 24/4/2020 (Παρασκευή) στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού , στο  Δημοτικό Κατάστημα που εδρεύει επί της οδού Βας.Κων/νου 34, στο Ναύπλιο (τηλ.2752360926 και 2752360927).
Οι τέσσερις υδρονομείς θα κατανεμηθούν ως εξής: 
 Ένας [1 ] προορίζεται για το αρδευτικό δίκτυο της ΤΚ. Μιδέας
 Δύο [ 2 ] προορίζονται για το αρδευτικό δίκτυο της ΤΚ. Μάνεση
 Ένας [1] προορίζεται για το αρδευτικό δίκτυο της ΤΚ. Ανυφίου

Δήμος Καλαμάτας – 5 άτομα: 

Ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας:
α) έξι μηνών (6) μηνών, συνολικά τεσσάρων (4) υδρονομέων για την επικείμενη αρδευτική περίοδο και
β) δώδεκα (12) μηνών ενός (1) υδρονομέα ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες άρδευσης κατά τη διάρκεια της αρδευτικής περιόδου καθώς και τις γενικότερες τακτικές και έκτακτες ανάγκες του λειτουργούντος ή μη δικτύου και των σχετιζόμενων με αυτό εγκαταστάσεων του Οργανισμού καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Δήμος Ανατολικής Μάνης – 8 άτομα: 

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικά οκτώ (8) ατόμων και ειδικότερα:
Δύο (02) ατόμων ειδικότητας ΔΕ Οδηγών
έξι (06) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Δήμος Επιδαύρου – 4 άτομα: 

Ο Δήμος Επιδαύρου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.