ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Λάμπρου: Την Ερμιονίδα έπρεπε να την θυμηθούν νωρίτερα

Όλοι μας τώρα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, αυτοπειθαρχία και υπευθυνότητα. Με αυτά τα λόγια ο επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου, σχολιάζει την επικαιρότητα στον Δήμο Ερμιονίδας, επιχειρώντας να ηρεμήσει τους συμπολίτες του.

Φυσικά δεν παραλείπει να αναφερθεί στα όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν αναφορικά με την μεταναστευτική δομή στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», αλλά όχι εκτενώς σε αυτή τη φάση καθώς προέχει η αντιμετώπιση της σοβαρής υγειονομικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στην περιοχή.

Όπως σημειώνει ο Τάσος Λάμπρου:

«Μόλις περάσει η υγειονομική κρίση στον Δήμο μας, θα ανοίξει επιτέλους ο φάκελος της μεταναστευτικής δομής στο ξενοδοχείο (Γαλαξίας), τα ψέματα τελείωσαν.

Το αίτημα μας είναι επιβεβλημένο γιατί εδώ και τρία χρόνια δεν έγιναν σεβαστές οι αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας από κεντρική διοίκηση, από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις.

Την Ερμιονίδα έπρεπε να την θυμηθούν νωρίτερα. Όμως τώρα απαιτείται η συνεργασία όλων, ενότητα δυνάμεων για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την Μεγάλη Πανδημία που έφτασε στον τόπο μας».